Jeden ozaj výborný

19:08

Je málo vecí, bez ktorých určite nevyjdem z domu. Jednou z tých najpodstatnejších je jednoznačne balzam na pery. Mám ho v každej kabelke, vrecku kabáta, v práci na stole, doma v každej miestnosti, niekde aj po viac kusov. Milujem všetky, tie téglikové mám na noc, vysúvacie nosím so sebou, lebo sa jednoduchšie aplikujú. Sú to desiatky balzamov, ktoré som mala a desiatky, ktoré ešte mať budem, lebo aj vo wishliste ich mám na tony.  Vôbec ma nemrzí do nich investovať :) Keď som si objednávala z Calthy, očami som zablúdila aj k jej balzamom  na pery. V ponuke sú dva, červený a priehľadný. Nevidela som medzi nim väčší rozdiel (teda, okrem farby), tak som si vybrala červený. Vylučovacou metódou. Aby sa nepovedalo, že ako žena som nerozhodná.






O balzame na pery si môžete prečítať:

       "Prírodný balzam značky CALTHA pery krásne vyživuje, zvláčňuje a pokrýva jemným ochranným filmom. Pery sú teda stále ako v bavlnke. Balzam nádherne vonia po pomaranči a včelom vosku, ten tvorí až jednu štvrtinu balzamu.
Zloženie: Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Limonene, Stevia rebaudiana Extract, CI 77491, * Citral, * Linalool (* prirodzená súčasť esenciánlého oleja)"


Caltha má svoj štýl. Taký hravý a milý. Na balzame to úplne vidno. Posiaty menšími obrázkami  na bielom podklade. Mojou slovenskou srdcovkou je Dulcia Natural, na ktorú nedám dopustiť. Je nielen nádherná, ale má aj výnimočnú kozmetiku. Caltha mi ju v mnohom pripomína a som si istá, že sa mi za to poďakuje aj moja pleť. Vidno na nej, že sa lepší. Balzam má v zložení samé mňamky, preto som sa naň tešila. Klasický, vysúvací, červený. Presne tak by sa dal charakterizovať v úplnej skratke. Je za tým ale omnoho viac. Obal je pekný, hravý a pevný. Vrchnák veľmi dobre priľne, preto sa ani v kabelke nestane (teda, nemalo by sa), že sa náhodou otvorí. Keď som ho prvý raz ovoňala, zaujal ma. Stále tam cítim niečo ovocné. Nič konkrétne, len ovocné, skôr citrusové. Podľa popisu by to mal byť pomaranč. Hneď mi nenapadol, ale keď som sa zamyslela, pripomenul mi ho. I keď je červený, pery nefarbí. Možno jemne tónuje, ale to si všimnem len keď svieti slniečko. Pár razy si ho požičal aj Richard a nejedoval sa, že by mal farebné pery. V ústach nezanecháva žiadnu nepríjemnú chuť, čo ma veľmi potešilo. Krémová konzistencia je skvelá. Balzam kĺže po perách s úplnou ľahkosťou. Obľúbila som si ho. Keď idem von, chráni pred vetrom, chladom, slnkom. Ak mám pery suchšie, zjemňuje a vyhladzuje ich, ostávajú také mäkšie a vláčne. Veľmi dobre hydratuje a ochraňuje pery. Zapáčil sa mi, chcem skúsiť aj jeho priehľadnú verziu. 

Plusy:
  • Hravý obal
  • Vysúvací balzam, dobre krytý, vrchnák priľne a neotvorí sa
  • Krásne ovocne vonia
  • Krémová konzistencia
  • Super sa nanáša
  • Chráni pred vysušovaním, hydratuje, zjemňuje, zmäkčuje pery
Mínusy:
  • Nenašla som


Balzam stojí 3,20 eur a nájdete ho v Caltha.

Zaujala vás biela alebo červená verzia? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe