Zelená kocka s veľkou silou

18:58

Milujem mydlá. To už viete. Na pleť, na ruky, na telo, dokonca aj na vlasy. Môžem ich mať všade a stále budem mať pocit, že ešte by sa doma pokojne jedno stratilo. Keď som videla, že Dulcia prišla s mydlami, moje srdiečko zapišťalo od radosti. Moja milovaná značka predstavila hneď tri mydlá – zelený íl, lanolín, med a vločky. Paráda! A ja som hneď vedela, ktoré bude moje ako prvé.







O mydle so zeleným ílom si môžete prečítať:

      Čistiace mydlo na tvár so zeleným ílom je vynikajúce pre normálnu až mastnú a problematickú pleť.
Dôkladne odstráni nečistoty, nadbytočný maz, ktorého tvorbu reguluje. Čistí póry, účinne znižuje tvorbu akné a tvorbu čiernych bodiek.
V mydle sa kombinujú hojivé a čistiace vlastnosti šťavy z Aloe vera, zeleného ílu, kokosového oleja, jojobového oleja, bambuckého masla s esenciálnymi olejmi verbeny, čajovníka a levandule.
Zloženie:
100% prírodné zloženie bez konzervantov
87,2% zložiek je z bioprodukcie
Zloženie: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Hydroxide, Butyrospermum Parkii Butter, Ricinus communis Seed Oil, Montmorillonit, Tocopherol, Verbena Officialis Leaf Rectified Oil, Lavandula, Angustifolia Oil, Malaleuca Alternifolia Oil, Linalool*, Limonene*, Citral*, Geraniol* (*prirodzene sa vyskytujúce v siliciach)

Mydlá mám rada aj preto, lebo mi pripomínajú detstvo. Keď bývali na umývadle, na ktoré som ledva dočiahla, som videla všakovaké farebné a voňavé kocky, ktoré ma úplne lákali. Rokmi sa síce vymenili za rôzne tekuté mydlá, ale pred rokmi som sa zasa vrátila ku klasike :) Vybrala som si zelené mydlo s ílom, ktoré je vhodné na môj typ pleti. Zelenkavá kocka má 100 gramov a peknú farbu. Aj krabička je krásna bielo zelená, s kvetinkami, radosť pozerať sa. To, čo ma na prvý raz úplne dostalo, je jeho vôňa. Je totiž nesmierne svieža. Najskôr som si myslela, že je to citrónová tráva, ale je to kombinácia verbeny s levanduľou, čajovník občas jemne zavanie. Je energizujúca, svieža a krásna, aj vďaka nej sa naozaj veľmi teším na každé použitie. Keď som si ho vyberala (váhala som ešte nad tým medovým s vločkami, aj to ma veľmi lákalo), netušila som, aká prekrásna vôňa ma bude čakať. Mydlo vytvára jemnú krémovú penu, ktorá pleť čistí a hlavne – nevysušuje ju. V prvom rade pleť dôkladne čistí. Pomáha odstraňovať čierne bodky, pleť je čistejšia a nevytvárajú sa nové nedokonalosti. Pomáha regulovať maz, pleť je vo väčšej rovnováhe a nemastí sa. V kombinácii s vhodným krémom sa nemastí dlhé hodiny a vidno, že sklon k akné je omnoho menší, dokonca si trúfam povedať, že už týždne nebol stav pleti taký dobrý ako doteraz. Obsahuje pre pleť samé mňamky, ktoré prispievajú k čistejšej a zdravšej pleti, vďaka obsahu olejov nie je vysušená.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Mydielko je zelenkavé, pekné
  • vonia krásne
  • Vytvára jemnú krémovú penu
  • Nevysušuje
  • Výborne čistí, odstraňuje aj čierne bodky, reguluje tvorbu kožného mazu, pleť je matnejšia, menej sa tvoria nové nedokonalosti

Mínusy:

  • Nenašla som



Mydlo kúpite za 6,90 eur v eshope Dulcie alebo v partnerských predajniach.


Ktoré z troch mydielok by ste si vybrali?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Teraz pouzivam hlavne uhlove mydielka, ale mam chut na zmenu a celkom si ma navnadila na toto :) Vedela som, ze Dulcia ma uz aj mydielka, ale celkom som na ne pozabudla, takze najblizsie az dominam by som urcite skusila

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milujem čierne mydlá, ale chcela som zmenu :) Aj farebnú, aj čo sa zložiek týka. A vybrala som skvele. Je úžasné a rada by som skúsila aj ďalšie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe