Kolagénové sérum

14:06

Dulcia si pre nás pripravila v septembri hneď dve veľké prekvapenia. Prvým je zmena obalov. Moje milované kovové obaly nahradili iné, no trúfam si povedať, že omnoho krajšie a praktickejšie. Obaly s pumpičkou či tégliky sú zdobené nádhernými motívami, ktoré úplne evokujú niečo slovenské. Druhým prekvapením sú novinky ako denný očný krém, nový pleťový krém či sérum s kolagénom. Dnes sa pozrieme práve na posledný spomenutý kúsok.







O pleťovom sére s kolagénom si môžete prečítať:

     "Svieža a ľahká textúra podporuje hydratáciu pleti, dodáva jej mladistvý vzhľad. Kolagén účinne vyživuje pokožku, ktorá je hladšia a pružnejšia.
Udržiava v pleti vlhkosť, čím zabezpečuje pokožke pružnosť a svieži vzhľad. Hydratačné sérum predstavuje vynikajúci regulátor vlhkosti v pleti počas celého dňa, reguluje tvorbu mazu v pokožke, zjemňuje jej póry. Rýchlo sa vstrebáva, pleť rozjasňuje, dodáva jej potrebnú energiu a sviežosť. Je vhodné pre všetky typy pleti a pre všetky vekové kategórie.

V kombinácii s vhodným krémom je účinný bojovník v boji s vráskami. Mimoriadne vhodné je aj pre mastnú a zmiešanú pleť ako aj pre problematickú pleť s výskytom akné, nakoľko dodáva pleti najmä prepotrebnú hydratáciu, pomáha znižovať zápaly v pokožke a uľavuje od jej podráždenia.

Sérum má ľahkú fluidnú textúru, čo umožní jednoduché prenikanie účinných látok do pokožky. Hydratačné sérum je tvorené kombináciou ružovej vody, aloe vera, vzácneho marulového oleja a kolagénu, vitamínov E a F.

Zloženie: Rosa Damascena Flower Water, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Squalane (Olive), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Soluble Collagen, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopherol, Glyceryl Caprylate (and) Glyceryl Undecylenate, Lavandula Angustifolia Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil
Obsah balenia 15 ml"
Nebudem klamať, keď napíšem, že nové obaly ma uchvátili. Úžasné produkty sa prezliekli do krásneho šatu a neviem sa na ne vynadívať. Sú také pestré, také farebné, také hravé, že človek si povie, aké krásne veci máme na Slovensku. Bez okolkov priznávam, že Dulcia má jedny z najkrajších obalov, aké som kedy videla a aké sa mihli sa mojou poličkou. Hydratačné sérum s kolagénom som zbadala a vedela som, že ho chcem vyskúšať. Je veľmi vhodné na moju zmiešanú pleť, pretože nielen hydratuje, ale aj zjemňuje póry a reguluje tvorbu mazu. Keď som si ho vyberala, ešte som netušila, že sa mi do rúk dostane jeden z najúžasnejších produktov, aké som kedy vôbec mala (a že ich nebolo málo). Má 15 ml a je v krásnom modrom obale s pumpičkou na dávkovanie. Stojí v poličke vedľa očného krému so sedmokráskou oblečeným v ružovom šate a tvoria krásnu dvojicu, ktorá sa navzájom dopĺňa. Sérum má len veľmi jemnú, nenápadnú vôňu, ktorú si pri používaní ani neuvedomujem. Je veľmi ľahké a krémové, úžasne sa rozotiera po pleti a takmer okamžite  vsiakne bez toho, aby po ňom ostali nejaké stopy. To, čo dokáže s pleťou, vidno už po prvých použitiach. Krásne je hydratuje a vypína. Je úplne jemná a rozjasnená, pôsobí sviežo a oddýchnuto. Upokojuje zapálenú pokožku a neupcháva póry, naopak. Zjemňuje ich, pokožka je matnejšia a menej sa leskne. Preto je perfektné pod make up, ale aj pod denný alebo nočný krém. Obsahuje samé zdravé mňamky a svojej pleti tak dávate kokteil pre skutočne prírodnú krásu. Milujem ho, lebo vďaka nemu pôsobí moja pleť zdravo a doslova žiari. Je pevná, pružná a jemné linky sú vyhladené, preto sa už na svoj vek nemračím. Obľúbila som si ho dokonca tak, že nahradilo aktuálny pleťový krém a keď sa mi minie, kúpim si ďalšie.
Plusy:
  • krásny obal
  • praktická pumpička na dávkovanie
  • jemná vôňa
  • ľahká konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne bez lepkavého alebo mastného pocitu
  • vhodné je aj pre mastnú a zmiešanú pleť
  • hydratuje, vyživuje pleť, vyhladzuje linky a jemné vrásky, upokojuje zápal, zmatňuje, redukuje výskyt pórov
  • pleť doslova žiari
Mínusy:
  • nenašla som
Sérum kúpite za 11,90 eur v eshope Dulcie alebo v partnerských predajniach.
Zaujali vás novinky od Dulcie? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. To vyzera dobre, teraz este serum mam dokonca dve tak musim dominat, ale potom asi vyskusam toto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto som minula strašne rýchlo, lebo som ho používala ráno aj večer, ale už mám objednané druhé :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe