Malý pomocník na veľký problém

16:48

Príroda ponúka veľa zázrakov, ktoré dokážu pomôcť s mnohými problémami. Prírodná kozmetikami viac razy pomohla podstatne viac ako lieky a masti z lekárne, preto čoraz viac siaham po daroch prírody. Konopný olej môže pomôcť atopikom zmierniť ich boľavý a nepekne vyzerajúci problém. Naučila som sa s ním žiť. Robím čo môžem, aby nebol nápadný a nesvrbel. Tento raz som siahla po konopnom oleji od Soaphorie. 








O oleji si môžete prečítať:

     "Konopný olej je veľmi dobrý zdroj Omega-3 mastných kyselín, je pomerne suchý typ oleja, preto je výnimočne dobrým riešením na kožné ochorenia ako psoriáza či atopický ekzém. Regeneruje pokožku a posilňuje jej prirodzenú imunitu. Využíva sa aj na vlasy, dokáže ich regenerovať a posilniť.
Konopný olej môže významne doplniť konvenčné riešenia pri liečbe závažných kožných ochorení a na rozdiel od farmaceutického riešenia problému je možné a žiadúce konopný olej užívať dlhodobo alebo trvalo bez vedľajších účinkov, s mnohými ďalšími benefitmi pre organizmus. Vynikajúci je po opaľovaní na spálenú pokožku, na ošetrenie bežných popálenín."


Konopný olej je v sklenej fľaštičke, ktorá má 50 ml. Má výborný vrchnák, ktorý zabráni tomu, aby sa obal otvoril - presne tak sú balené aj pleťové vody a musím povedať, že je to vynikajúco vymyslené. Pekne to vyzerá, dobre to drží a chvíľku mi trvalo, kým som prišla na to, ako zavrieť vrchnák na prvú šupu.  Olej má svojskú vôňu, ktorá nie je veľmi výrazná ani rušivá. Pripomína mi zeleň, inak to definovať neviem. Nie je veľmi hustý, ľahko sa vtiera do vysušenej pokožky a pokožku zanecháva trochu mastnú. Atopický ekzém ma trápi vo vlasovej časti hlavy. Sú lepšie i horšie dni, kedy sú suché miesta rozšírené, svrbia a pomaly sa olupujú. Pravidelne si pokožku natieram olejom, nechám pár hodín pôsobiť a potom umyjem. Pokožku okamžite upokojuje a zmierňuje nepríjemný pocit svrbenia, regeneruje ju a do hĺbky vyživuje. Po umytí a usušení je stav ekzému podstatne lepší. Je nielenže upokojená a nesvrbí, ale suché miesta sú menšie, pomalšie sa tvoria. Úľava trvá niekoľko dní, potom musím postup zopakovať. Veľmi dobre sa mi osvedčil v kombinácii s konopným šampónom, ktorý taktiež prispieva k upokojeniu pokožky. Spoločne dokážu zabrániť svrbeniu na niekoľko dní a cítim sa lepšie. Malé balenie má tú výhodu, že nezavadzia v cestovnej taške a pokojne so mnou pôjde aj na dovolenku a letné výlety, ktoré som si naplánovala. 


Plusy:
  • Pekný a šikovný obal
  • Zaujímavá vôňa
  • Nie je ani hustý, ani riedky
  • Zdravá alternatíva k mastiam z lekárne
  • Upokojuje, regeneruje, hojí pokožku, prináša jej úľavu od svrbenia, zmenšuje suché miesta. Pokožka je hydratovaná, menej sa odlupuje a vyzerá zdravšie


Mínusy:

  • Oleje nemôžu mať nejaké mínusy
Konopný olej kúpite na stránke Soaphorie alebo v partnerských eshopoch, jeho cena je 7,90.


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe