Odlíčenie rýchlo, ľahko a bez sĺz

19:09

Prvý slovenský Misshabox ma nadchol. Obsahoval veľa produktov, ktoré boli na prvý pohľad prekrásne. Lesk na pery používam denne, špirálu s ceruzkou som začala skúšať dnes, čistiacu penu mám do polovice minutú, lebo pleť ňou umývam dva razy denne, ráno i večer. V tomto príspevku vám predstavím odličovač, ktorý sa stal tým najlepším, čo som doteraz mala. Odkedy chodím každý deň do práce, podstatne rýchlejšie sa mi míňa nielen make up či obľúbená maskara a linka, ale aj odličovače, pretože vždy hovorím, že pre peknú pleť je dôkladné odlíčenie základným krokom. Nemám rada odličovače, po ktorých použití sa mi kotúľajú slzy ako hrachy, lebo ma veľmi štípu. Prípadne také, ktorých musím použiť aspoň polovicu, aby dobre odlíčili. S odličovačom od Missha žiaden podobný problém nehrozí.










O odličovači si môžete prečítať ( popis som našla v češtine):

      "Dvoufázový olejový odličovač make-upu očního okolí a rtů. Odlíčí i voděodolný make-up. Odstraní makeup očí, dlouhotrvající rtěnku a další barevný make-up bez podráždění. Obsahuje extrakt ze šruchy zelné, kořene morušovníku bílého a kořene rdesna mnohokvětého. Pomáhá uklidnit podrážděnou pokožku v okolí očí a rtů dlouhodobým nošením make-upu.

Použití: Před použitím důkladně protřepejte, aby se jednotlivé složky smíchaly. Napusťte bavlněný tamponek a odstraňte make-up. Omyjte vlažnou vodou pokud je potřeba."


Dvojfázový odličovač má 100 ml, je to veľmi šikovné, štíhle balenie, ktoré sa poľahky vojde do poličky v kúpeľni aj do kozmetickej taštičky, keď niekam pôjdem. Obal je priesvitný, preto vidno, koľko produktu ešte ostáva. Viem, že je to nepodstatné, ale olejová časť má krásnu farbu :) Je bledučko modrá a veľmi mi pripomína azúrové more. Také pokojné, šíre a ukrývajúce nevídané tajomstvá, poklady a milióny farebných rýb. Po zmiešaní oboch častí je ešte jemnejšia a nesmierne sa mi páči. Nevonia. Nie že by to bolo dôležité, ale niekedy ma poteší, keď mi niečo rozvoniava pri mojich kozmetických rituáloch. Nie je veľmi mastný, preto si s ním pokojne odličujem nielen pery, ale aj pleť. Niektoré rúže, ktoré občas zájdu do vrások a rozpijú sa, sa dosť zle odstraňujú, ale s mojím modrým pomocníkom to nie je žiadny problém. Rovnako ľahko odstraňuje aj líčidlá. Na vatový tampón nakvapkám trochu odličovača, ktorý ho jemne zafarbí. Stačí niekoľkokrát prejsť po oku a po chvíli je oko odlíčené. Odličuje rýchlo, ľahko a efektívne, odstraňuje aj vodeodolnú ceruzku od Gosh, ktorú mi zopár odličovačov buď odličovalo sto rokov, alebo len rozmazalo okolo očí. Špirála ani linka preň nepredstavujú žiadnu prekážku. Najviac však na ňom oceňujem to, že vôbec ma neštípe v očiach. Je k nim veľmi jemný a šetrný - po jeho použití nehrozia slzy ani rozmazané videnie. Ak sa použije na pleť, odličuje ju tiež veľmi jemne, nepodráždi ju, neštípe na nej, nezanechá ju veľmi mastnú.

Plusy:
  • šikovné balenie
  • pekná farba
  • ľahko odstraňuje rúž, vodeodolné líčidlá i make up
  • neštípe v očiach, nedráždi pleť
Mínusy:
  • ani jeden, momentálne je to môj najobľúbenejší odličovač
Ako som už spomenula, našla som si ho v Misshaboxe, jeho cena je 5,40 a Missha výrobky nájdete na stránke http://www.missha.sk/.

Aký je váš obľúbený odličovač?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Oči si odličujem buď micelarnou vodou Bioderma, alebo telovým mlieko Excipial. S oboma som spokojna. Špecialne odličovače nevyhľadávam.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ten vůbec neznám, rozhodně vyzkouším! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe