Zlato pre telo a vlasy

11:56

Mydlá, ktoré sú na telo i vlasy, sa u nás doma tešia veľkej obľube. Začala ich kupovať moja sestra a časom sme ja i mamina objavili ich čaro. Naposledy sa v kúpeľni objavila zlatá nádobka, ktorá zlato tiež ukrývala. Značka Floresan bola pre mňa dovtedy neznáma a tak som sa jej lepšie pozrela na zúbok.









Floresan - Prírodné mydlo „Zlaté“ pre starostlivosť o pokožku tela sľubuje:

       "Obnova pokožkových buniek je možná aj preto, že zložky mydla zlepšujú prietok krvi a lymfy, odstraňujú odpadové látky a toxíny. Pokožka ostáva hladká a jemná a vlasy zamatové na dotyk. Vybraný parfém zanechá na vašom tele jemnú vôňu.
Spôsob použitia: Naniesť malé množstvo mydla na mokrú požku tela a vlasy, napeniť, zmyť vodou.
Obsah balenia:  450 g
Krajina pôvodu: Ruská federácia
Čo obsahuje tento produkt: Obsahuje: biozlato, ženšeň, zlatý koreň (Rozchodnica ružová) Podľa antických kroník zlatý prášok pre starostlivosť o pokožku svojho tela používala známa egyptská kráľovná Kleopatra. Zlato na kozmetické účely používali aj čínski cisári hľadajúci večnú mladosť. Vďaka vzácnym ingredienciám – biozlatu a extraktom ženšeňa a zlatého koreňa (rozchodnice ružovej) sa „Zlaté“ mydlo postará o mladosť Vašej pokožky, Mydlo šetrene a jemne čistí, dodáva bunkám energiu a zlepšuje výmenné procesy. Bunky sa samé začnú omladzovať a Vaša pokožka sa bude obnovovať."

Neviem síce, prečo sa volá prírodné, keď zloženie je také, aké je, ale nevadí. Parabény, SLS, Peg a ďalšie látky nemajú v prírodnej kozmetike čo robiť. To by bola jediná nezrovnalosť, ktorá pri tomto výrobku je. Mydlo sa nachádza v plastovom obale a má 450 g. Je dosť veľké a vďaka tomu naozaj pomerne dlho vydrží, aj keď ho používa celá rodina. Po otvorená sa neviem vynadívať na zlatú masu, ktorá doslova ťahá oči. Je to krásne a človek pochopí, prečo sa mu hovorí zlaté mydlo. Vonia jemne, ťažko povedať, čo a či mi niečo pripomína. Je veľmi husté a hutné, ale pri kontakte s vodou to ustupuje. Dobre pení, vytvára bohatú penu, ktorá čistí vlasy i pokožku. Omnoho viac som si ho obľúbila na vlasy. Preferujem tuhé šampóny, ktoré mi veľmi pomáhajú na môj ekzém. Už roky sa pravidelne vraciam k jednej značke, ale občas to chce zmenu. Vlasy sú po jeho použití veľmi jemné a ľahko sa rozčesávajú. Pekne sa lesknú, majú určitý objem, sú ľahké a vzdušné. Milo ma prekvapilo, že napriek zloženiu veľmi dobre vplýva na môj atopický ekzém, takmer nesvrbí a skoro vôbec sa nerozširuje. Naozaj som to nečakala a asi aj preto som si ho okamžite viac obľúbila na vlasy. Tým ale nechcem povedať, že na telo by bol horší. Pena jemne a šetrne umýva pokožku bez podráždenia a vysušovania. Ostáva jemná, prevoňaná a ľahko hydratovaná. Pôsobí sviežo, mladistvo a zdravo.

Plusy:
  • pekný obal
  • pekné myslo
  • jemne vonia
  • husté
  • dobre pení
  • vlasy umýva, ostávajú jemné, ľahké a vzdušné, majú objem, dobre sa češú, vlasovú pokožku nedráždi
  • telo umýva bez vysušovania, pokožka je jemná a hydratovaná
Mínusy:
  • zloženie
Mydlo kúpite za 11,50 eur v eshope Herbatica.

Používate podobné mydlá na telo i vlasy? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe