Sladko marhuľová

16:10

Hydratačné rúže v ceruzke ma zaujali pred niekoľkými rokmi. V drogérii som našla jednu značku, ktorá ich mala v ponuke a veľmi ma oslovili. Postupne som skúsila niekoľko farieb. Po skončení vysokej, keď som začala pracovať, som si ráno len rýchlo naniesla lesk a hodila do kabelky čo najmenší rúž, aby nezabral veľa miesta a bolo. Rúže v ceruzke som tak na viac ako dva roky vyradila zo života. Občas som ich zachytila či už v drogérii alebo na internete, ale nevenovala som im veľa pozornosti. Tento rok som im opäť prišla na chuť. Uvedomila som si, aké je nebezpečné motať sa po Auparku, keď prší :) Lebo tam si pozriem niečo vo výklade, tam si idem kúpiť niečo nové, tam sa len idem pozrieť a zrazu mám v každej ruke nákupnú tašku, prievan v peňaženke a blažený úsmev na perách, ktorý chlap nepochopí :) Tak som sa dostala aj k môjmu druhému hydratačnému rúžu, ktorý som ale stále neodfotila, lebo ho permanentne nechávam u Richarda. Tak vám poviem o tom prvom. Ktorý to celé naštartoval.





O hydratačnom rúži v ceruzke si môžete prečítať:

       "Hydratačný rúž v ceruzke v 6 nových odtieňoch!
Spojenie žiarivej farby s jemným balzamom. Skrášlite svoj úsmev jemnou hydratačnou textúrou a privítajte jar novými ružovými a červenými odtieňmi.
Hydratačný rúž v ceruzke zahalí pery do žiarivých farieb, ktoré podčiarknu Váš úsmev. Vyberať môžete zo 12 odtieňov ideálnych na jar a leto. Je vysúvateľný, takže ho nemusíte orezávať. Neobsahuje parabény. Dermatologicky testované.
Účinky
• hydratácia • zafarbenie pier
Použitie
Nanášajte podľa potreby.
Ceruzka 2,5 g"

Tieto veľké ceruzky (teda, väčšie ako rúž), majú svoje výhody  a niekedy mi zastúpia lesk, rúž i balzam na pery. Yves Rocher má v ponuke 12 odtieňov, od nenápadných, ako je ten môj, až po krásne sýte a výrazné farby. Každá z nich má svoje čaro a teraz je ideálny čas, aby som objavovala nové farby. Ceruzky sa vysúvajú a zo začiatku sú naozaj ako farbičky – farebné a zastrúhané. Vtedy sa s nimi úplne úžasne maľuje, ľahko a precízne, vykreslím sa do krásy. Ako aj s rúžom, keď ho ešte len začínam používať. Sú dlhšie, ale stále šikovné aj do malej kozmetickej taštičky. Veľmi príjemne vonia. Tak ovocne. Chvíľku som premýšľala nad tým, čo mi to pripomína, ale nič konkrétne. Nielen vonia, ale aj príjemne chutí. Našťastie, nemám tik neustále ho ochutnávať, ale ak sa tak stane, nie je to problém. Vyzerá tuho, ale dobre sa nanáša a už v prvej vrstve viditeľne farbí pery. Môj odtieň je jeden z tých najsvetlejších a najmenej nápadných v ponuke. Je to najčastejšia farba, po akej siaham. Tmavé a červené farby preferujem len v zimných mesiacoch, prípadne keď ideme niekam do spoločnosti alebo len do kina. Na bežné denné nosenie mám najradšej jemné ružové odtiene, občas nejaký nude alebo marhuľový ako tento. Je jemná, pekne rozžiari pery a dodá im farebný nádych. Lesknú sa a je o ne dobre postarané. Rúž ich nevysušuje, ale hydratuje a ak fúka alebo svieti slnko, chráni ich. Nie sú popraskané, červené ani boľavé. Preto mi často počas dňa nahradzuje aj balzam na pery a keď sa niekam ponáhľam vezmem len tento rúž. Je to ľahšie, ako keď po vačkoch hľadám balzam, lesk, rúž a nikdy neviem, v ktorej kabelke som si čo nechala. Rovnako tak šetrí miesto aj keď niekam s Riškom ideme, pretože miesto mnohým kúskov mi postačuje tento jeden. Vďaka nie výraznej farbe môže Riško dostať božtek bez toho, aby frflal, že je zasa farebný. Statočne odoláva aj vysokým teplotám, netopí sa, ľahko sa vysúva a nie je potrebné premýšľať nad strúhaním, lebo sa s ním stále dobre maľuje. Rada by som povedala, že ho nie je treba, aby som  si neutekala kúpiť tretí, ale faktom je, že sa doň investovať oplatí.

Plusy:
  • Veľká farebná ponuka
  • Ceruzka pekne vyzerá
  • Jemne vonia, sladko chutí
  • Pekne farbí pery, ľahko sa nanáša
  • Hydratuje, zjemňuje, rozžiaruje pery, chráni ich pred počasím
  • Odoláva teplu, netreba ho strúhať
  • Nahradí aj balzam na pery

Mínusy:
  • Nenašla som


Za 9,90 eur ho kúpite v kamennej predajni alebo v eshope Yves Rocher.


Obľubujete rúže v ceruzke?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe