Ružovo modrá Holika Holika

16:26

Značku Holika Holika som vám predstavila cez krásny oil balm proti čiernym bodkám. Ako som spomenula, pri prvom použití som nebadala žiadnu zmenu, ale pri pravidelnom používaní som sa nestačila čudovať. Nos bol krajší a krajší, čiernych bodiek menej a póry stále nenápadnejšie. Na používanie ďalších kúskov som sa tešila a dúfala som, že budú aspoň z polovice také skvelé. Ako druhý v poradí sa ku mne dostal ružový kúsok, rovnako milý a neuveriteľne zaujímavý :)







Holika Holika čistiaci gél proti čiernym bodkám ma najprv zaujal obalom. Kvôli nemu som si naň v eshope klikla a prečítala si viac. Malý milý obal je ružový s modrým vrchnáčikom a noštekom prasiatka. Nenapadlo mi iné slovo ako rozkošný. Aj oil balm bol veľmi pekný, guľatý, pevný a využijem ho aj po minutí obsahu. Tuba obsahuje 30 ml gélu a zakončená je zúženým obalom na jednoduchšiu aplikáciu, aby nevytieklo naraz veľa. Vďaka veľkosti sa dobre odkladá a aj na cestovanie nie je zlý, lebo nezaberá veľa miesta a mäkšia tuba sa priestoru prispôsobí. Vonia pekne, podobne ako oil balm, ale trošku výraznejšie. Už dlhšie sa tej vône neviem nabažiť, niečo mi stále pripomína a teším sa na používanie. Počas aplikácie síce vonia menej a menej, ale stále krásne. Gél je redšej gélovej konzistencie, môže sa aj roztiecť, preto ho aplikujem po kúskoch. Aby mi z neho zbytočne neubudlo. Aplikujem ho na čistý nos, jemne masírujem. Krátko po nanesení sa pokožkou rozleje príjemné teplo, ktoré sa pomaly vytráca. Na výrobku chýba anglický popis, ale našla som, že sa odporúča mať ho nanesený asi 3 minúty. Nestopujem to, všetko nechávam od oka, niekedy o kúsok viac, inokedy o kúsok menej. Opäť môžem potvrdiť, že pravidelným používaní sa dá stav pleti výrazne zlepšiť. Nejde to zo dňa na deň, ale o to viac ma tešia výsledky. Čierne bodky odstraňuje trochu  pomalšie a menej ako oil balm. Omnoho lepšie ale pomáha uzatvárať póry, pekne čistí pleť a existujúce čierne bodky sú menej výrazné. Odstraňuje najmä tie veľké. Čelo aj brada ostávajú čisté takmer úplne, nos mierne zaostáva. Nič to ale nemení na tom, že je skvelý a spolu s oil balmom sa dopĺňajú. Okrem zloženia mu niet čo vytknúť.

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovná tuba
  • príjemná vôňa
  • redšia gélová konzistencia
  • zahrieva pokožku, otvára póry
  • čistí pleť, odstraňuje alebo zjemňuje čierne bodky, zmatňuje, zjemňuje póry
Mínusy
  • zloženie
Nájdete v eshope Notino.

Zaujali vás produkty od Holika Holika? :)



















You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Tahle značka má spoustu fajn produktů a už po ní nějakou dobu pokukuju. Konkrétně tohle jsem ještě nezkoušela :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kde by sa dalo zistiť zloženie výrobku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zloženie aj spôsob použitia hľadám buď na oficiálnej stránke alebo rôznych zahraničných :) Lebo nie všade nájdem všetky informácie :)

      Odstrániť
  3. Tuto značku jsem už někde viděla, ale nikdy jsem o ni nepřemýšlela :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O této značce jsem již slyšela a zaujalo mě od ní hned několik produktů. Přemýšlím o tom, že nějaký vyzkouším, ale zatím nevím jaký :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa láka aj podľa obalov, niektoré sú úplne nádherné :)

      Odstrániť
  5. Od Holika Holika mám peeling proti černým tečkám ze stejné série a používám ho tak 1 týdně, záleží, jak si vzpomenu. Docela mne na tom baví ta vůně a fakt, že i když už tuhle věc používám zhruba půl roku, pořád se mi zdá, že jsem se se spotřebou nedostala ani do půlky balení. Což znamená, že ačkoliv pořizovací cena je maličko vyšší, než peeling z drogerie, vydrží dlouho.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, aj oil balm mám už dlhšie, ale neubúda z nich rýchlo :) A krásne voňajú, čo je veľké plus a teším sa na ich používanie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe