Fantastická limitovaná edícia od Dulcie

16:27

Pleťová kozmetika, ak je dobre zvolená, dokáže s pleťou doslova zázraky. Už pred rokmi som prišla na to, že si ju treba vyberať podľa typu pokožky a tiež podľa jej potrieb. Pred pár rokmi, keď som oslávila 25-tku, som sa vrhla do čítania článkov o tom, ako sa pleť mení, akú kozmetiku potrebuje, aby vyzerala stále zdravo a krásne, ako sa o ňu starať a tak. Často sa opakovali rady, že už by som nemala podceňovať hydratáciu a nezabúdať na to, že pokožka postupne bojuje s vplyvmi okolia, ktoré môžu mať na ňu negatívny dopad. Keď vidím svoju vrásku na čele, jedujem sa. Preto si hľadám kozmetiku, ktorá bude šetrná k pokožke a tiež jej dá všetko, čo ju urobí krásnou. Tak ako sérum s peptidmi od Dulcie.








O sére proti vráskam Peptidy si môžete prečítať:

       "Peptidové pleťové sérum má jemnú a vláčnu konzistenciu. Je vysoko koncentrované a je schopné preniknúť hlboko do pokožky ktorej počas svojho prieniku dodáva aktívne zložky. Sérum pôsobí na základné  procesy starnutia pleti, pomáha pleti  prispôsobiť sa neustále meniacemu prostrediu a pomáha jej účinne sa obnovovať. Sérum ovplyvňuje rýchlosť a kvalitu epidermálneho rastu čím výrazne znižuje hĺbku vrások a zlepšuje štruktúru pokožky, kontúry tváre sú pevnejšie a presnejšie. V sére sme premyslene prepojili až 10 aktívnych látok aby sme tak vytvorili komplexný systém obnovovania pokožky v každej jej vrstve a jej ochrany.  Obsahuje vzácnu ružovú vodu, ktorú sme tento krát obohatili extraktom z čerešňových kvetov. Hlavný nosič aktívnych látok je mimoriadne cenný a výnimočný opunciový olej. Opunciový olej je najluxusnejší rastlinný olej bohatý na množstvo antioxidantov a vitamínov, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred voľnými radikálmi, poskytuje výnimočnú hydratáciu pokožky a regeneráciu buniek. Tento olej je ľahký s nízkou molekulárnou hmotnosťou a má tak schopnosť preniknúť do kože výrazne ľahšie ako iné oleje. Spolu s kvetinovými extraktmi, účinnými látkami a vitamínmi zabezpečuje, že sérum pôsobí skutočne účinne proti vráskam, pôsobí ako kondicionér na pokožku a má výrazné ochranné vlastnosti. 
Sérum pôsobí nielen proti biologickému starnutiu pleti, ale aj proti starnutiu pleti spôsobeného vonkajším prostredím ako sú voľné radikály, UV starnutie pokožky, počítačové žiarenie a umelé osvetlenie. Vašu pokožku zahalí jemnou, omamnou vôňou a budete vyzerať sviežo, mladšie a žiarivejšie.
Použitie: pleťové sérum je vhodné používať pod pleťový krém na vyčistenú pokožku tváre, krku a dekoltu (stačí skutočne veľmi malinké množstvo). Môžete ho používať pod krémik ráno aj večer pre lepší efekt."

Ako veľký fanúšik Dulcie si všímam, aké limitované edície sa mihnú ponukou. Peeling na pery mi ušiel, ale sérum už nie :) Niekedy to aj zamrzí, že limitka je len na chvíľku, pretože neraz sú to tak skvelé veci, že človek by si ich rád kupoval stále. Viem, že novinky prídu zasa, ale aj tak... Sérum má 15 ml a je v plastovom obale s pumpičkou. Je nielen šikovné, ale aj krásne. Na to som už pri Dulcii zvyknutá, pretože obaly sú typicky slovenské a zanechávajú úžasný dojem. Pumpička je praktická, pretože krém/sérum je stále izolovaný od okolitého sveta a dostanete von len trocha. Rýchlo zistíte, koľko produktu je potrebné na jedno použitie. Je menšie, ľahko sa uprace do poličky a cestuje so mnou aj po výletoch. Videlo Banskú Štiavnicu a veľmi sa mu páčilo :) Vonia zaujímavo. Bylinkovo. Keď som ho ovoniavala prvý raz, bola som ešte chorá a vôňa sa mi zdala dosť výrazná. Keď sa mi ale bunky znormalizovali, ucítila som svieži bylinkový závan. Nie silný, nie rušivý. Asi ako jarná lúka. Sérum sa odporúča používať od 35 rokov, ale ak sa objavia známky starnutia pleti alebo chcete zabrániť predčasnému starnutiu pleti, môžete po sére siahnuť aj skôr. Má ľahučkú konzistenciu, je skôr gélové a redšie. Skvelo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Len hodvábne jemnú. Má vynikajúcu hydratačnú schopnosť a účinne bojuje proti jemným linkám i vráskam. Je silné a používam ho zatiaľ len na čelo a očné okolie, kde dokonale vyhladí ako jemné pavučinky, tak aj hlbšie vrásky. Pokožka je pevná, pružná a žiarivá. Pár razy týždenne ho použijem aj pod make up, lebo pokožka je celý deň svieža a vyživená. Striedam ho aj so šípkovým krémom od Dulcie a musím uznať, že pokožku mám jemnú ako detská prdelka. Je fantastické, ako stvorené  mamine i kamarátke nielen pod stromček. Ideálne je, že ho stačí nanášať v tenulinkej vrstve, preto môže vydržať celkom dlho, aj keď má len 15 ml. Keby mám zhodnotiť jedným slovom, aké je, povedala by som, že FAMÓZNE. 

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovné balenie s pumpičkou na dávkovanie
  • krásne vonia
  • redšia gélová konzistencia
  • na jedno použitie stačí maličké množstvo
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného a lepkavého pocitu
  • perfektne hydratuje pokožku, vyhladzuje linky aj vrásky, pokožka je dokonalo jemná a žiarivá, pevná, pružná, chránená pred voľnými radikálmi
Mínusy:
  • nenašla som
Limitovanú edíciu nájdete v eshope Dulcie alebo v partnerských predajniach za 19,90 eur.


Obľubujete limitované edície? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Dulciu milujem, zatiaľ bolo od nich všetko perfektné :) A ten peeling mrzel aj mňa :/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe