Trblietavé mliečko

17:40

Trblietavé výrobky ma nikdy veľmi nezaujímali. Spomínam si, ako pred pár rokmi prišiel Avon s telovým olejom, ktorý obsahoval trblietky. Ani mnou nehol, lebo som nenašla žiadny rozumný spôsob využitia. Keď nám Dermacol poslal telové mlieko s trblietkami, chvíľu som uvažovala nad tým, čo s tým ja budem robiť. No, nemôžem povedať, že by bolo zlé, ale tie trblietky by tam ozaj byť nemuseli. 






O telovom mlieku si môžete prečítať:

       "TYP POKOŽKY: Pre všetky typy pleti
Telové mlieko hydratuje a regeneruje, pokožku vyživuje a zanecháva ju luxusne jemnú a vláčnu. Pokožka získa aj trblietavý zlatý vzhľad.
Objem / hmotnosť: 200 ml"

Telové mlieka od Dermacolu Aroma Ritual mám rada. Nielenže krásne vyzerajú, ale aj rovnako tak voňajú, sú ľahké a dobre hydratujú pokožku. Asi aj preto som sa rozhodla toto mliečko skúsiť a porovnať ich. Mlieko má 200 ml a je v plastovej tube, ktorá naozaj pôsobí trblietavo. Je pekná a ľahšia, nie veľká. Vonia pekne. Sladko, príjemne, kvôli tej vôni som sa rozhodla, že ho miniem. Je redšie a nemastné. Keď sa naň zahľadím, naozaj  v ňom vidieť zlatisté trblietky, ktoré pôsobia žiarivo. Prvý raz som ho použila v deň, keď sme išli na svadbu. Mala som dlhé čierne šaty s odhaleným chrbátom, preto som si povedala, že by to bolo ideálne. Naniesla som si ho na ruky, dekolt a pozrela som sa na pokožku. Na dlaniach som mala súvislú vrstvu trblietok :) Ale na tele ich už bolo málo a takmer ich nebolo badať. V priebehu pár hodín asi opadli, lebo nebolo vidno vôbec nič. Skrátka, to trblietanie nie je nič moc. Mlieko ale rýchlo vsiakne bez mastného a lepkavého pocitu, takže sa používa dobre. Hydratuje priemerne, mne celkom postačuje. Keď to zhrniem, áno, má trblietky. Ale na pokožke ich je vidno minimálne, pokožka výraznejší zlatý trblietavý vzhľad nemá, ale je jemnejšia, voňavá a hydratovaná. Prepadákom nie je, ale stále trvám na tom, že trblietky mi vyhovujú iba na nechtoch.

Plusy:
  • šikovná pekná tuba
  • krásne vonia
  • nemastné, ľahšie
  • rýchlo sa vsiakne, nezanecháva mastnú ani lepkavú pokožku
  • hydratuje, zjemňuje, prevonia pokožku
Mínusy:
  • minimálny zlatistý nádych pokožky
  • zloženie
Mlieko stojí 4,99 eur a nájdete ho na internete alebo v drogériách.


Používate mlieka s trblietkami? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Nice product!
    I`m following your blog with a great pleasure in Google+ and GFC
    Follow back? Sunny Eri: beauty experience

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám raději větší třpyt :) jinak ale mléko vypadá slibně :) já mám právě třpytivá mléko moc ráda, ještě raději však oleje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite áno, trblietky sa moc nelesknú a keby niekam idem, chcem viac lesku :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe