O najhoršej tohtoročnej kúpe

15:41

Po Dermacole a Catrice som sa rozhodla pozrieť sa aj na púdrový tieň na obočie od Essence. Postupne skúšam rôzne značky, najskôr tie, ktoré sú dostupné aj v drogérii, časom sa pozriem najmä na tie, ktoré sú dostupné na internete. Začala som s púdrovým tieňom od Dermacolu, ktorý bol skvelý. Následne som si kúpila pero od Catrice, ktoré bolo sprvu komplikované, ale nakoniec som ho spokojne minula. No a to od Essence... sa stalo najhoršou kúpou tohto roka. 





Slabá čiarka v strede je asi najvýraznejšia farba, akú som z pera získala


O pere si môžete prečítať:

       "Delikátne púdrové pigmenty pera vyplnia medzery v obočí a dodajú mu krásny tvar. Vďaka jemnej špongii aplikátora je nanášanie veľmi jednoduché.
Množstvo: 0,45 g
Zloženie: ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, CALCIUM CARBONATE, TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, SYNTHETIC WAX, CAPRYLYL METHICONE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, TRIBEHENIN, C30-45 ALKYL METHICONE, C30-45 OLEFIN, POLYSILICONE-11, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, SILICA, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)"

Značku Essence som na vysokej milovala. Za pár eur som vo výpredaji nakúpila kopec lakov na nechty, rúžov, leskov, ich čistiace pásiky na nos som kupovala roky a nesmiem zabudnúť ani na ostatné pomôcky, vďaka ktorým bolo líčenie omnoho krajšie. Vždy som čakala nielen na spomenutý výpredaj, ale aj na novinky, ktoré sa po ňom objavili. Rokmi som si od Essence prestala nakupovať také množstvá kozmetiky, jednak preto, lebo som sa naučila šetriť a jednak preto, lebo som začala objavovať ďalšie značky. Essence ma väčšinou nesklamala, ale toto pero... to je pre mňa čistá katastrofa. To pero v podstate neukázalo nič. Ale pekne po poriadku. Pero je maličké, úplne super do kabelky aj do miniatúrnej cestovnej taštičky. To ma na ňom upútalo už v obchode, keď som ho hľadala v stojane a prekvapilo ma, že vlastne hľadám to maličké. Má 0,45 g, klasický penový aplikátor a nanášanie by tak malo byť celkom jednoduché. Malo. Pri prvej aplikácii vyšlo von len zopár akýchsi žmolkov, ktoré sa ani nedali naniesť na obočie, lebo opadli. Po niekoľkých ďalších pokusoch, ktoré boli viac menej podobné, som dosiahla asi taký odtieň hnedej, aký môžete vidieť na poslednej fotke. Teda skoro žiadny. Neviem, či som taký zlý kúsok kúpila len ja a ostatné sú kvalitné. Už to ale určite nejdem zisťovať a nemienim do tohto pera investovať ďalšie peniažky. Po tomto sklamaní sa už pozriem len na iné značky.

Plusy:
  • maličké balenie, ideálne na cesty
  • cena
Mínusy:
  •  vôbec nefarbí
Za 2,69 eur ho nájdete v drogériách alebo na internete.

Aké iné značky púdrových tieňov na obočie v pere by ste mi poradili? :)




You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Tak upřímně ani nejsem moc překvapena, protože s Essence snad nemám jedinou dobrou zkušenost. Co se však týká podpbných produktů, Rimmel má skvělé pudry na obočí. Je to z takové té shake it edice s Carou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi som mala od Essence veľmi veľa vecí a bola som spokojná :) Či laky, či rúže, aj niektoré tiene doteraz používam. Ale toto nie :)

      Odstrániť
  2. Jeeej, tak to je škoda, taková zkušenost :-/ Mě jako první napadlo, jak se s tak tlustým aplikátorem dá vymalovat obočí... Ale jestli to skoro vůbec nebarví, je to asi jasné - nijak :-D
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bebe, podobný má Dermacol a je to vynikajúce :) Skús ten, s tým som bola veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  3. Mám podobný produkt od Dermacolu a ten barví hezky. Toto je ale propadák!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe