Lepšia ako moja najmilšia

17:06

Roky rokúce som používala podkladovú bázu od TheBalm.  Zdala sa mi skvelá a kupovala som si ju do zásoby aj na rok. Občas som si pre zmenu vzala nejakú inú, ale nikdy som ju dlho nepoužívala. Zvykla som si na ňu a ani mi nenapadlo, že by som našla nejakú lepšiu. Trvalo to dlho. Pred niekoľkými mesiacmi som si všimla, že póry na nose sa po nanesení bázy takmer nezmenšia a aj nanášanie make upu už nie je také jednoduché, ako kedysi. Stav pleti sa mi neustále zlepšoval, ale líčenie vôbec nebolo dokonalé. Skúšala som zmenu  denného krému, vystriedala som niekoľko make upov, ale výsledok bol stále rovnaký. Keď už som bola zúfalá, rozhodla som sa pre novú bázu. Ani nie tak preto, lebo by som jej mala doma málo, ale preto, lebo  som sa už nemohla pozerať na ten môj nos. Večer bol nádherne vyčistený a ráno líčenie zvýraznilo aj to, čo predtým neexistovalo. Dlho som sa rozhodovala, ktorú si vezmem. Vyhrala Gabriella Salvete. Malá, nenápadná. Stal sa zázrak. Lebo môj nos vyzerá lepšie.






Gabriellu Salvete som si zamilovala pre jej Star laky na nechty, ktoré som si kupovala aj po dve balenia, lebo som nepoužívala žiadne iné. Boli nielen krásne, ale aj dlho vydržali.  A značka vôbec nie je drahá, čo oceňujem najmä pred výplatou. Vyhladzujúca podkladová báza mala dobré hodnotenia, preto som sa rozhodla práve pre ňu.  Má 15 ml a je v peknom sklenom obale s ružovým vrchnáčikom. Vďaka priesvitnému baleniu vidno, koľko bázy ešte ostáva. Bonusom je praktická pumpička na dávkovanie, vďaka ktorej som sa naučila dávkovať potrebné množstvo pri asi treťom použití. Stačí len dva razy stlačiť. Toto balenie oceňujem trochu viac ako klasickú tubu, pretože je to rýchlejšie a dostanem von takmer vždy úplne rovnaké množstvo. Báza takmer nevonia a nezanecháva po sebe ani žiadny umelý závan. Konzistenčne je to redší gél, ktorý sa ale nerozteká. Perfektne sa nanáša štetcom. Kedysi som bázu nanášala len prstami, ale potom, ako som zistila, že so štetcom to je úplne iné a úplne super, používam ho vždy. Keďže som sa nedopátrala zloženia, predpokladám, že obsahuje silikóny, lebo zanecháva presne taký ten pocit. Našťastie môžem povedať, že s bázou nemám žiaden problém a pleť sa nezhoršila. Ráno si najskôr vyčistím pleť mliekom a tonerom. Nanesiem jemnú vrstvu denného krému a potom bázu. Okamžite krásne sťahuje póry na čele, nose i brade, úplne ich minimalizuje  a pleť vyhladí. Neostáva mastná, ale viete, že tú bázu ste použili. Make up na ňu skvelo priľne a dobre sa rozotiera. Po jeho nanesení na nose vôbec nevidím póry, len úplne vyhladenú pleť, ktorá konečne vyzerá pekne a nikde nič nekričí. Ďalšou úlohou bázy je predĺžiť životnosť líčenia. Musím povedať, že jeden malý problém sa vyskytol – už pár hodín po aplikácii sa mi leskne nos. Na moje prekvapenie ale celkom stačí kúsok zmatňujúceho obrúska a póry sú stále minimalizované a make up pekne drží. Poobede mi ho stačí len jemne popraviť a do večera drží. Veľa samozrejme závisí aj na make upe, ale kupujem si len tie zmatňujúce.  No, keď to zhrniem. Pekne vyhladí pleť, make up sa výborne nanáša a dobre drží. Minimalizuje póry, make up nezachádza ani do vrások. Zmatní, ale nie na dlho. Treba mať poruke zmatňujúce obrúsky, ani púder veľmi nepomôže. Napriek tomu mi ale vyhovuje a je jednou z tých najobľúbenejších. Dokonca si trúfam povedať, že teraz tromfla aj môjho favorita.

Plusy:
  • pekná
  • obal s pumpičkou
  • šikovná aj na cesty
  • nevonia
  • dobre sa rozotiera
  • vyhladzuje pleť, vďaka čomu sa make up výborne rozotiera, minimalizuje póry, pleť je jemná, rozjasnená a matná
Mínusy:
  • už po pár hodinách sa T zóna leskne, je potrebné maz odstrániť, aby make up vydržal

Za 8,85 eur ju kúpite v eshope Notino.


Akú podkladovú bázu momentálne používate? :)














You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Já jsem používala bázi *teď si sakra nejsem jistá* od Essence nebo od Rimmelu :D tuhle jsem měla jednou a strašně mě vysušila takže jsem ji už odmítala.

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám mastnú pleť, preto mi vyhovovala a vôbec nevysušuje, preto ju rada používam denne :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe