S miniatúrami na cestách

17:01

Miniatúry kozmetiky obľubujem najmä v čase, keď chodíme na výlety. Môj kufor je plný oblečenia asi na všetky ročné obdobia (veď čo keby sa náhodou prudko zmenilo počasie) a tak všetko ostatné aspoň trochu eliminujem. Niekedy so mnou cestujú vzorky, inokedy mini verzie väčších produktov. Niekedy ich môžete dostať k nákupu ako darček, inokedy si ich môžete kúpiť za naozaj výhodnú cenu cestovného balenia. Keď som dostala 2 balenia Vichy micelárnej vody vo veľkosti 30 ml, potešila som sa. Veľmi. Lebo som vedela, že títo dvaja drobci mi úplne postačia na dovolenku a nebudem musieť brať väčšie balenia.





Vedela som, že ak sa mi náhodou niečo minie, v Zadare nájdem všetko. Napriek tomu potrebujem istotu, že mám všetko, čo potrebujem. Viete, taký ten pokoj na duši, že nech sa deje, čo sa deje, všetko máte pod kontrolou. 60 ml postačovalo nielen na dovolenku, ale aj na to, aby som zistila, či sa oplatí investovať do plného balenia. Na micelárne vody som už dosť prísna a neznesiem takú, ktorá je slabšia. Ako obstála Pureté Thermale micelárna čistiaca voda 3v1? Jemne vonia. Nie umelo ani vtieravo, takže použitie je príjemné. Je určená na citlivejšiu pleť a môžem povedať, že mojej vyhovovala. Make up odlíčila rýchlo a ľahko, pokožka po jej použití vôbec nie je napnutá a nezostala začervenaná. Na pleť je veľmi dobrá a vedela by som si ju predstaviť aj na mojej poličke. Viac som bola zvedavá na to, ako obstojí pri odličovaní očí. A rovno môžem povedať, že na jednotku. Oči ma z nej vôbec neštípu. Nie sú červené ani boľavé. Dobre bojuje aj s vodeodolnými ceruzkami. Odličuje rýchlo, ľahko a dobre, ráno sa nebudím so zbytkami líčidla pod očami. 







Tento produkt som mala v plnom balení pred pár rokmi. Je to  mlieko, tonikum a odličovač očí v jednom, preto je to tiež dobrý kúsok, ak sa chystáte na cesty. Priznám sa, že na oči mi nevyhovuje, ale na pleť je naozaj veľmi dobrý. Vynikajúco rozpúšťa make up, odstraňuje ho v jednom ťahu a otvára tak cestu za zdravšou pleťou. Stačí ho naniesť na pleť, krúživými pohybmi masírovať a zotrieť či už tampónom alebo hubkou. Výsledok? Pleť je jemná, čistá, hydratovaná a všetko to ide rýchlo, ľahko a bez podráždenia. Do tohto produktu sa opláca investovať, čo potvrdzujú aj recenzie na stránke Notino
Oba produkty sú šikovnými pomocníkmi. Skúsili ste niektorý z nich? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe