Nová zelená micelárka

13:21

Bez micelárnej vody si už neviem predstaviť odličovanie. Na oči sú naozaj skvelé a nič lepšie som zatiaľ nenašla. Rokmi som ich vyskúšala hojne a k niektorým sa vraciam pravidelne. Najčastejšie je to Mixa, no celkom sa mi zapáčila aj Biopha. Keď mi do zbierky pribudla aj micelárna voda na citlivú pleť od Dermacolu, bola som zvedavá, či sa bude ponášať na micelárku s kyselinou hyalurónovou, ktorú som dávnejšie skúsila. 







O micelárnej vode si môžete prečítať:

        "TYP POKOŽKY: Pre citlivú a krehkú pleť
BENEFITY: Bez parfumácie a alkoholu, obsahuje Panthenol
Osviežujúca čistiaca micelárna voda odstráni v jednom kroku nečistoty pleti a dokonca aj vodoodolný make-up. Pleť nedráždí a nevysušuje. Vďaka zjemňujúcemu zloženiu bez parfumácie a alkoholu je micelárna voda vhodná pre citlivú pleť a očné okolie.
Objem / hmotnosť: 400 ml"

       Ako milovník micelárnych vôd od nich očakávam niekoľko vecí: nesmú ma štípať oči, odlíčenie musí byť dôkladné  a pleť musí ostať jemná bez pnutia. Ak micelárka tieto body splní, som naklonená opätovnej kúpe, prípadne si ju zaradím do môjho pomyselného zoznamu vecí, ku ktorým sa pokojne v budúcnosti vrátim. Micelárka s kyselinou hyalurónovou  nebola zlá, ale oči odličovala dlho, rozmazávala ich a tak som ju využila skôr na pleť. Ona sa na môj zoznam vôd, ktoré by som si zasa kúpila, nedostala. Bude táto lepšia? Má 400 ml, čiže je väčšia a obal je jednoduchý. Priesvitný, plastový, so zelenkavou etiketou. Nemá výraznejšiu vôňu, čo mi pri odličovaní celkom vyhovuje. Už pokojne môžem vyhlásiť, že na rozdiel od hyalurónovej micelárky by som sa k tejto pokojne vrátila. Podstatne lepšie odličuje očné maľovátka, aj moje vodeodolné ceruzky. Nerozmazáva ich, dôkladne odličuje bez začervenania a ráno sa budím bez pandičkovských fľakov pod očami. K očiam je naozaj jemná a nielenže nie sú červené, ale ani neštípu. Presne tak, ako to mám rada. Pleť odličuje výborne, neštípe, nie je vysušená a nelepí. Určite sa mi osvedčila omnoho lepšie ako hyalurónová verzia a musím povedať, že spolu s dvojfázovým odličovačom sa radí k najlepším odličovačom od Dermacolu. Okrem mojej zelenej je v ponuka aj modrá micelárna voda Aqua Beauty, ktorá je určená pre mladú pleť. Už pár dní premýšľam nad tým, že by som skúsila aj tú. Aj cenovo sú celkom výhodné, preto sa oplatí skúsiť ich.

Plusy:
  • väčšie balenie
  • jemne vonia
  • neštípe v očiach ani na pleti, nespôsobuje začervenanie ani podráždenie
  • make up odstraňuje ľahko, pleť je jemná, nie je napnutá ani vysušená
  • dobre odličuje aj očné líčidlá, oči neštípu, neslzia, make up nerozmazáva
Mínusy:
  • nenašla som
Micelárne vody s objemom 400 ml kúpite za 6,89 eur na internete alebo v drogériách.

Skúsili ste niektorú micelárnu vodu od Dermacolu? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Zajímavý článek. Mě bohužel i přes to, że mám pleť citlivou, štípala nejen v očích, ale i na tvářích :/

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi ju máš moc citlivú, ja by som sa pozrela po prírodných micelárnych vodách, ktoré bývajú šetrnejšie ako tieto, ktorých zloženie nie je najideálnejšie, aj keď sú pre citlivú pleť.

      Odstrániť
  2. Zatím jsem nezkoušela, ale teď jsem se zamilovala do nové micelárky od Astrid.. Je perfektní, odlíčí vše, příjemné voní, vyčistí, odlíčí a to vše za pár kaček :-) Vřele doporučuji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ooo, to som ani nevedela, že Astrid má micelárku, musím sa po nej pozrieť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe