Púdrový tieň na obočie - pokus č.2

15:12

Ešte pred pár rokmi som doma nemala žiadny prípravok na úpravu obočia – ani ceruzku. Myslím, že som spomínala príbeh, ako mi pri líčení na stužkovú chceli vytrhať aj polovicu obočia, lebo vraj som ho mala ako Brežnev :) Vtedy som si ho nedala, vôbec mi neprekážalo. Až tak nejak s pribúdajúcimi rokmi som si ho nechala upraviť, aby bolo jemnejšie a menej výrazné. Neľutujem to, hoci mi neprekážalo ani to husté. Krátko potom som sa rozhodla skúsiť svoju prvú ceruzku, potom prišli aj rôzne krémové alebo gélové produkty a nakoniec som sa namotala na púdrové perá. To prvé bolo od Dermacolu a vďaka nemu som si takýto kúsok obľúbila. Keď sa mi minulo, vrátila som sa k starším kúskom, ale dlho som to nevydržala. Bola som zvedavá, aké iné značky ponúkajú podobný produkt. Našla som taký od Catrice a kúpila som si ho bez väčšieho váhania. Je pravda, že naša spoločná cesta sa rodila trochu ťažšie, ale nakoniec to nebolo také zlé, ako zle to vyzeralo na začiatku.






O púdrovom pere Velvet Brow - 20 Brow fASHionista  si môžete prečítať:

        "Inovatívne pero obočie vyplní a vytvaruje.  Špongiový aplikátor viditeľne vyplní malé medzery medzi vláskami obočia zamatovo jemným zložením, zatiaľ čo kefka dá obočiu ten správny tvar. Prvoradá je praktickosť: zloženie tohto 2v1 výrobku je vo vrchnáčiku, čo znamená, že výrobok nie je potrebné strúhať."

Pi výbere odtieňa som nemala veľa práce. Jedna preto, lebo v tom čase boli ostatné vypredané a jedna preto, lebo som hneď tušila, že tá hnedá bude jednoducho pre mňa :) Mala som šťastie, lebo odtieň som naozaj trafila, i keď som sa občas presviedčala, že nabudúce si vezmem niečo tmavšie. Okrem Catrice ma zaujalo aj pero od Essence, ktoré bolo v ponuke tiež, ale po veľmi dobrej skúsenosti s prvou spomenutou značkou som sa rozhodla najskôr vyskúšať jej produkty. Púdrové pero je skvelé pre jednoduchú aplikáciu a vďaka praktickosti ho možno nosiť stále so sebou. Na jednej strane je praktická kefka, s ktorou možno „učesať“ obočie a upraviť ho, aby vyzeralo podľa našich predstáv. Na druhom konce je penový aplikátor, na ktorý sa naberie trochu púdrového tieňu. Tak ideálne, ani veľa, ani málo. Aplikátorom sa nanesenie na obočie a výsledok je krásny. Spomenula som, že sprvu to nebolo jednoduché. Pri úplne prvých použitiach sa tieňu nabralo viac a vyzeral, akoby bol zgrcnutý alebo navlhnutý. Taká kôpka hnedej farbičky. Pri nanášaní občas kúsok aj opadol. Týkalo sa to ale len prvých niekoľko použití, potom sa s ním už pracovalo veľmi dobre a aj farby sa naberalo stále menej a menej. Je pravda, že pri našich spoločných začiatkoch som mala chuť hodiť ho do koša, ale chvíľku som vydržala a stálo to za to. Pekne zvýrazní obočie, vyzerá bezchybne, nerozmazáva sa ani v horúčavách, vydrží aj pár kvapiek dažďa a večer ho obyčajne odličujem v takom stave, v akom som ho mala ráno pred odchodom do práce. Veľkou výhodou je, že ho netreba nijak strúhať, netreba sa báť, že pri páde sa zlomí ako ceruzka a ak ho so sebou máte v taštičke či kufri, neotvorí sa, lebo vrchnáčik drží veľmi pevne. Je šikovné, malé, skladné a postačuje na bežnú úpravu obočia. Tomu od Dermacolu sa síce nevyrovná, ale som rada, že som si ho kúpila a vyskúšala. Teraz si brúsim zuby na to od Essence.

Plusy:
  • Malý, šikovný do kozmetickej taštičky
  • Pevný obal
  •  Nemusí sa strúhať
  • Ľahká aplikácia
  • Penovým aplikátorom sa nanáša tieň, kefkou sa upraví obočie
  • Zvýrazní obočie, pekne sa dá upraviť, líčenie sa nerozmazáva a dlho vydrží
Mínusy:
  • Sprvu sa tieňa naberalo trochu viac a vyzeral akoby mokro
Za 4,19 eur kúpite pero v eshope Pink Panda.

Ktorý produkt obľubujete na úpravu obočia?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe