Ďalší peeling od Pupy

15:14

Do Pupy v Piešťanoch sa vraciam veľmi rada. Sú tam milé predavačky, ochotné, usmievavé a vždy mi vedeli poradiť. V príjemnom prostredí vždy nájdem niečo, čo práve potrebujem alebo len chcem. Telová kozmetika tejto značky je veľmi kvalitná a vždy sa vraciam k soľnému peelingu. Mala som niekoľko druhov a pomaly skúšam aj ďalšie. Naposledy mi padol do očka červený a celkom sme sa skamarátili. Je pravda, že na ten ružový sa zatiaľ nechytá žiaden, ale aj tento má svoje kúzlo. 









O peelingu na osvieženie a obnovenie rovnováhy si môžete prečítať:

        "SOĽNÝ PEELING NA OSVIEŽENIE A OBNOVENIE ROVNOVÁHY
Červená Soľ z Polynézie
Univerzálna skrášľovací kúra
• Ochránená, svieža a vyhladená pokožka
• Rovnováha a vylepšenie postavy
• Okamžitý blahodarný pocit, AKO VO WELLNESU s EXTRAKTOM Z TIARE’"



Peelingy z Pupy majú nepochybne niekoľko výhod, ktoré keď spoznáte, nebude sa ho chcieť vzdať. Ako prvé úžasné je obal. Je plastový, pevný a šikovný na odkladanie rôznych drobností. Ja som si z jedného urobila stojan na pilníky a ozdoby na nechty. Stačilo trochu farby, stužka, krajka, nejaký ten kamienok a bolo. Treba si ale dať pozor pri uzatváraní, ak vrchnáčik ide na krivo, môže sa vzpriečiť a nejde s ním pohnúť (nechcite vedieť, ako som ho oplieskala, než sa zavrel). Ďalej je v ponuke niekoľko druhov peelingov, ktoré sa líšia farbou či vôňou, ale ich účinky na pokožku sú vždy jedinečné. Peeling sa skladá zo soli a olejovej zložky, vďaka čomu má dobrú konzistenciu a nanáša sa ľahko. Krúživými pohybmi si urobíte malú príjemnú masáž. Vonia krásne, neviem si pomôcť, ale mne vonia ako ruže. Teším sa na každé použitie, prevonia pokožku, vzduch v kúpeľni, vodu, uterák, niekedy aj pyžamo vonia práve jeho vôňou. Môže štípať na drobných rankách, hlavne pri štípancoch od komárov som to cítila, ale je to minimálna prekážka v ceste za hodvábne jemnou pokožkou. Lebo vďaka peelingu ju naozaj docielite. Odstráni odumreté bunky, vyhladí pokožku, pomôže bojovať s celulitídou a na pokožke zanechá olejový film, ostáva hydratovaná a neskutočne jemná. Pevnejšia pokožka je zlomkom toho, čo peeling dosiahne. Kúpeľ s ním je neuveriteľne príjemným zážitkom, ak sa vám nechce peelingovať, stačí si dať trochu do vody a keď sa uvoľní vôňa, uvoľníte sa aj vy. Blahodárne to pôsobí na pokožku aj psychiku a po kúpeli sú myšlienky jasnejšie a nálada príjemnejšia. Ocenia to aj vaši partneri, keď vám povedia, že je radosť vás pohladkať :) Okrem iného pomáha aj predchádzať zarastaniu chĺpkov, lebo po peelingovaní sa chĺpok dostane von a neostáva uväznený pod kožou, kde začne rásť. Tento peeling milujem hlavne na jeseň a v zime (vtedy mám najmä ten ružový), lebo po sprche najhorúcejšou vodou, akú znesiem, si urobím také malé horúce kúpele. Ale ani v lete nie je na zahodenie :)


Plusy:
  • pekný a šikovný obal
  • krásna vôňa
  • olejová a soľná časť - peeling je naozaj cítiť, ale stále je k pokožke dostatočne jemný
  • dobrá konzistencia
  • môže sa len pridať do kúpeľa
  • priložená špachtľa na miešanie a nanášanie
  • odstraňuje odumreté bunky, pokožku výrazne zjemňuje a hydratuje, pomáha v boji s celulitídou
  •  zlepšuje náladu - radosť používať
Mínusy:
  • môže štípať v rankách či v štípancoch
Peeling má 350 g a stojí 11,90 eur.


Máte obľúbenca v Pupa peelingoch? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Pupu mám veľmi rada, vyzerá to tak že tento peeling rozhodne stojí za vyskúšanie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe