Odličovač s Q10

16:30

Som veľký nadšenec krabičiek krásy. Neviem, čo dostanem, ale vždy sa na to teším. Mám pocit, že ešte sa mi nedostala do rúk taká krabička,s ktorou by som nebola spokojná. Tie od Biobeauty si kupujem vždy, keď sa mi ujde. Lebo niekedy, keď som v práci alebo výletujem, mi utečú. Potom ma to chvíľu škrie a teším sa na novú. Chcelo by to predplatné, aby sa mi vždy ušla :) Májová zamilovaná do slovenských značiek mi nemohla prekĺznuť pomedzi prsty. Pretože slovenská prírodná kozmetika je moja srdcová. Občas mám pocit, že Baška mi číta myšlienky. Pár dní pred predajom krabičiek krásy som si chcela kúpiť dvojfázový odličovač s Q10 od Tvoja kozmetika. Padol mi do oka dávnejšie, ale chcela som minúť domáce zásoby. Potom som kúpila krabičku a s ďalšími nákupmi som sa rozhodla trochu počkať, lebo inak by som týždeň žila z vody a vzduchu :) A viete, čo v nej bolo? Môj vysnívaný odličovač!








O dvojfázovom odličovači s Q10 si môžete prečítať:

        Dvojfázový odličovač jemne odstraňuje všetky zvyšky make-upu a zároveň čistí a vyživuje pokožku.  Obsah šípkového oleja a koenzýmu Q10 napomáha pri každodennom boji s jemnými vráskami.   Ružová voda prirodzene hydratuje a hĺbkovo vyživuje pokožku, má viditeľné protizápalové účinky. Prírodná alternatíva klasickým odličovačom.   Vhodný aj pre citlivú pokožku a očné okolie.  Použitie: Priložte vatový tampón k hrdlu fľaštičky a pretrepte, aby sa jednotlivé fázy spojili. Postup opakujte podľa potreby.
Určené na vonkajšie použitie. Zloženie: ružová voda BIO,hroznový olej, mandľový olej, šípkový olej, koenzým Q10, vitamín E, extrakt z grepových jadierok


Rokmi som si dvojfázové odličovače veľmi obľúbila. Sú vynikajúce ako na odlíčenie pleti, tak na odlíčenie očí. Mojou poličkou doteraz prešli najmä bežné drogériové odličovače, ale tešila som sa, že konečne skúsim prírodný. JA rovno poviem, že to je fakt skvelá zmena. Priesvitný plastový obal odhaľuje, že je naozaj z dvoch zložiek – žltej olejovej a bielej vodovej. Olejovú časť tvoria mňamky oleje hroznový, mandľový, šípkový, priesvitná je ružová voda. Keď ho pretrepete, vznikne oranžová masa, pripravená poradiť si s make upom. Vonia nie veľmi výrazne, ani si neuvedomujem, či vonia. Vôbec mi to neprekáža, aj keď mám rada všetko, čo má krásnu vôňu. Páči sa mi na ňom, že hoci obsahuje oleje, nie je veľmi mastný. Pri ostatných odličovačoch som mala vždy taký mastnejší pocit na pleti, okamžite som musela použiť pleťový gél alebo vodičku, aby som sa toho nepríjemného pocitu zbavila. Teraz je to o inom. Teším sa nielen na použitie, ale aj na spokojnú pleť. Odlíčiť ním môžete oči i tvár:
  • Ako prvé som skúsila odličovanie pleti. Na vatový tampón (ako som uviedla v jednom z článkov, na odličovanie preferujem tie väčšie oválne odličovacie tampóny), nanesiem pár kvapiek odličovača. Stačí pár ťahov, pridať pár kvapiek a ešte pár ťahov, aby ste odstránili z pleti všetok make up. Oleje pokožku vyživujú a hydratajú a zamedzujú starnutiu. Kombinácia s ružovou vodou je viac ako vydarená, a preto dávate pleti naozaj len to najlepšie.
  • Prekvapivo je fantastický aj na oči. Trochu som sa toho použitia bála, ale zamilovala som si ho okamžite. Na navlhčený tampón (na odstránenie make upu stačí suchý) nanesiem zopár kvapiek oleja a odlíčim. Oči vôbec neštípu a nie sú ani podráždené. Šetrne a citlivo odlíči aj vodeodolnú ceruzku a tak sa stáva nenahraditeľným pomocníkom, ktorý môže ísť aj na cesty. Nezaberie veľa miesta, zastane veľa roboty a vidno po ňom výsledky.

Tvoja kozmetika sa mi páči čoraz viac. Už teraz mám od nej vo wishliste ďalšie produkty, ktoré chcem časom kúpiť. Som rada, že sa mi odličovač dostal do rúk, pretože je prírodnou alternatívou k odličovačom, ktoré som používala bežne. Oproti nim má ale niekoľko výhod – je zdravý, prírodný a o kúsok úžasnejší.

Plusy:
  • Šikovná veľkosť aj do cestovnej tašky, odlíči celú tvár
  • pekný
  • Jemne vonia
  • Nie je veľmi mastný
  • Make up odlíči rýchlo, pokožka ostáva čistá, jemná, hydratovaná a nie mastná
  • Oči odličuje bez podráždenia, poradí si aj s vodeodolným make upom

Mínusy:
  • Nenašla som


Odličovač stojí 8,90 eur a nájdete ho v eshope Biobeauty, odkiaľ bola aj krabička krásy.

Poznáte tento odličovač? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Já hodně na odlíčení používám micelární vody. Ale značku znám a nedávno jsem si objednala několik krémů na pleť a zatím jsem s nimi moc spokojená :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si túto značku veľmi obľúbila :) momentálne mám pleťové masky a levanduľovú vodu ako novinky a neviem si ich vynachváliť.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe