Hydratačná maska od Dulcie

16:12

Keď sa objaví nejaká pleťová maska, ktorá ma zaujme, len ťažko odolávam. Obyčajne sa u mňa doma ocitne omnoho skôr, ako predpokladám :) Musím ich mať doma viacej, lebo ich striedam podľa nálady a potrieb pleti. Niekedy večer siaham len po maske v tube, lebo sa mi ju nechce pripraviť, keď mám čas, miešam, experimentujem a tvorím z ílov a práškov nové masky. Rokmi som vycibrila svoj cit na výber masiek a väčšinou sa mi doma ocitajú samé skvosty. Aj majster tesár sa ale niekedy utne, klamala by som, keby poviem, že všetky boli skvelé. Medzi jednoznačne najlepšie masky patrila kávová maska od Dulcie, o ktorej ste si už na blogu mohli prečítať. Tak nejak automaticky som sa rozhodla aj pre jej hydratačnú verziu.





O hydratačnej pleťovej maske a peelingu 2 v 1 si môžete prečítať:

      "Hydratačná a upokojujúca maska a peeling v jednom. Intenzívne sa stará o dehydratovanú pokožku, pomáha v obnovení elasticity kože, dodá jej mäkký hladký pocit, potrebnú vlhkosť  a krásne pokožku rozvonia. Pílingová zložka veľmi šetrne pokožku masíruje a zbaví odumretých buniek, čím pokožku čistí a detoxikuje.  Ružová voda má silné regeneračné a protizápalové účinky. Hypoalergénna a tonizujúca zložka v kombinácii s bambuckým maslom tvoria zmes, ktorá má zjemňujúce a zvláčňujúce účinky. Je bohaté na mastné kysliny, ktoré sa postarajú o suché miesta, eliminuje šupinky a obnoví pružnosť pokožky. Ovsený proteín nastavuje správnu reguláciu tvorby kožného mazu. Kakaové maslo obsahuje vitamín E, minerály a pôsobí antioxidačne na pleť.  
Zloženie:
100% prírodná zloženie bez konzervantov
63,8% zložiek je z bioprodukcie
Použite: Naniesť na vyčistenú a navlhčenú pleť. Jemne pleť vymasírovať, nechať pôsobiť 20 minút a opláchnuť.
Tento produkt je možné používať na dva spôsoby. Pleťovú masku si doprajte 1-2x do týždňa jemným nanesením na vyčistenú pleť. Pokiaľ chcete produkt použiť len ako masku, príliš ňou pleť nemasírujte, len naneste, nechajte pôsobiť a potom zmyte vodou.
Zloženie: Rosa Damascena Flower Water, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl stearate SE, Rubus Idaeus, Maltodextrin, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) Shell Powder, Theobroma Cacao Seed Butter, Mel, Glycerin, Illite, Avena Sativa (Oat) Kernel Meal , Tocopherol, Glyceryl Caprylate (and) Glyceryl Undecylenate, Xantan Gum, Illicium Verum Fruit Oil, Citrus Nobilis Fruit Extract, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, , Ocimum Basilicum Herb Oil, D-Limonene* (*prirodzene sa vyskytujúce v siliciach )
Obsah balenia 75 ml"

Na pleťových maskách ma fascinuje ich rôznorodosť. Čo všetko sa do nich môže pridať, koľko účinkov môžu mať na pleť, koľko málo ingrediencií postačuje na jednu dokonalú masu. Neprestanú ma udivovať a neprestanem ich kupovať. Použitie masky je nielen prospešné pre pleť, ale naučilo  ma aj spomaliť a relaxovať. Aspoň na pár minút. Keď si s maskou sadnem ku knihe, blogu, seriálu a užívam si pokoj. Ľahko sa to povie, ťažšie urobí, ale ide to. Hydratačná maska od Dulcie má 75 ml a je v plastovej tube s modrými ozdôbkami. Zasa raz krásny kúsok a stále tvrdím, že je to miss kozmetika v mojej kúpeľni. Ako je už spomenuté, jedná sa o masku a peeling v jednom, preto treba očakávať drobné peelingové čiastočky. Jemné, nie ostré, citeľné. Kávová maska si ma najprv získala vôňou, potom účinkami. Pri tejto som sa chvíľu potrápila, aby som prišla na to, čo mi pripomína J Je červená a vôňou mi pripomína niečo mentolové.  Je pekná a svieža, takže na použitie som sa tešila aj preto. Je dosť hustá. Než ju vytlačím cez maličký otvor tuby, mám aj svalovicu, ale stojí to za to :) Odporúča sa mať ju na pleti okolo 20 minút, ja vždy hovorím, že tých + alebo – 5 minút tomu neublíži. Nanášam ju na vyčistenú pleť, postačujú prsty, na štetec je dosť hustá.  Na pleti pomaly schne a neopadáva, čo považujem za veľké plus. Umývam ju hubkou, lebo keď uschne, trošku ťažšie sa zmýva. A vôbec mi to nevadí, lebo po umytí sa na seba pozerám s enormnou radosťou. V prvom rade mi z čela zmizne moja hlboká linka, ktorá sa objavuje, lebo sa mračím. Rovnako tak aj linky okolo úst, lebo sa rada smejem. Vyhladí a vypne ju. Ostáva matná, čistejšia a žiari. Pomáha detoxikovať pleť, vďaka čomu pôsobí oddýchnuto a zdravo. Celkový vzhľad a stav pleti je omnoho lepší a ako som spomenula, viem sa pozrieť aj do zrkadla.

Plusy:
  • Pekná biela zdobená tuba
  • Hustá, dobre sa rozotiera
  • Pekne vonia
  • Neštípe
  • Maska a peeling v jednom
  • Hydratuje, vyhladzuje, čistí, zjemňuje, rozjasňuje

Mínusy:
  • Nenašla som


Maska stojí 12,90 eur a nájdete ju v eshope Dulcia alebo v partnerských predajniach.

Ktorý produkt od Dulcie máte v obľube? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe