Absolútny detox

15:24

Dávno sme tu nemali nič od Soaphorie. Tak som sa rozhodla, že to treba napraviť. Veď keď sa jedná o slovenské, treba to poznať :) Tento raz som si vybrala produkt pleťovej kozmetiky, lebo bohatšie skúsenosti mám s telovou. Mám veľmi rada najmä telové peelingy, ktoré prevoňajú celý deň a pokožka je vďaka nim naozaj krásna. Rovnako tak pôsobia aj telové krémy a mlieka. Zaujme aj pestrosť ponuky, pravidelne pribúdajúce novinky a láska k prírode. Tento raz som sa zamerala na radu určenú na detoxikáciu pleti, ktorá je v dnešnej dobe naozaj potrebná.











O mydle Absolute Detox si môžete prečítať:

      "Vďaka jedinečnému zloženiu produktovej rady docielite prečistenie pokožky a vyplavenie toxínov z organizmu. Aktívne uhlie obsahuje rad minerálnych látok a stopových prvkov. Účinne absorbuje nečistoty a nadbytočný kožný maz. Americký bentonitový íl hĺbkovo čistí, reguluje tvorbu kožného mazu a navráti pokožke rovnováhu. Mexický limetkový esenciálny olej spolu s rozmarínom lekárskym dodajú nielen osviežujúcu bylinkovo-citrusovú vôňu, ale podporujú aj prečistenie lymfatického systému a prekrvenie pokožky. Stimulujú nervový systém, odbúravajú nervozitu a napätie. Zlepšujú krvný obeh a tým tiež elasticitu pokožky. Pokožku upokojujú, zmierňujú opuchy a začervenania a zabraňujú tvorbe akné.
Čistiace a detoxikačné mydlo určené na telo a tvár. Vďaka organickému mangovému, kakaovému a bambuckému maslu má jemnú krémovú konzistenciu a nevysušuje pokožku. Aktívne uhlie účinne absorbuje nečistoty a nadbytočný kožný maz. Americký bentonitový íl hĺbkovo čistí, reguluje tvorbu kožného mazu a navráti pokožke rovnováhu. Mexický limetkový esenciálny olej spolu s rozmarínom lekárskym dodajú nielen osviežujúcu bylinkovo-citrusovú vôňu, ale podporujú aj prečistenie lymfatického systému a prekrvenie pokožky. Zlepšujú krvný obeh a tým tiež elasticitu pokožky. Pokožku upokojujú, zmierňujú opuchy a začervenania a zabraňujú tvorbe akné.
Jemne krúživými pohybmi vytvorte penu na vlhkej pokožke a následne opláchnite vodou vhodnej teploty. Určené na každodenné použitie. Vyhnite sa oblasti očí.
Zloženie: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Activated Charcoal, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Aurantifolia Oil, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao Seed Buter, Butyrospermum Parkii Butter, Mangifera Indica Seed Butter, Iron Oxide, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentapotassium Triphosphate, Tetrasodium Etidronate
Obsah: 100g

Čierne Carbone mydlo od Soaphorie patrí k mojim  najobľúbenejším. Čiernych mydiel som vyskúšala veľa, ale Carbone si stále udržiava prvé miesto. Občas sa k nemu nejaké iné priblíži, no stále vedie. Vlastne, keď sa tak na to pozriem spätne, práve vďaka nemu som si vypestovala vášeň pre pleťové mydlá. Absolute Detox je rada určená pre očistu pleti a odplavenie toxínov. Mydlo ma zaujalo okamžite a dlho som nad ním váhať nemusela. Balené je ekologicky, v takom šušťavom papieri, čo sa mi páči. Zloženie na výrobku bolo trochu prelepené, ale nakoniec som sa k nemu dostala. Našťastie, stránky s prírodnou kozmetikou uvádzajú zloženie produktov, preto hneď viete, čo si kupujete. Po rozbalení na vás vykukne pekná čierna kocka, ktorá ideálne pasuje do ruky. Keď som ho prvý raz ovoňala, mydlo voňalo celkom ako Coca Cola. Sladko a príjemne, po čase mi začalo voňať citrus a nakoniec kolový citrus :) Vonia ale krásne a aj preto sa teším na jeho používanie. Vytvára  krémovú penu, ktorú najradšej tvorím pomocou kefky na čistenie pleti. Kefka spolu s m mydlom dokážu naozajstné divy. Používam niekedy po peelingu, niekedy bez neho, ale výsledky sú vždy vynikajúce. V prvom rade je pleť viditeľne čistejšia a žiarivejšia. Akoby okamžite odplavil únavu a nečistoty z pleti. Napomáha odstraňovať čierne bodky. Reguluje tvorbu kožného mazu,pokožka je po použití matná a veľmi príjemná na dotyk. Upokojuje pokožku i začervenané miesta, pomáha pri hojení vyrážok. Vôbec nevysušuje, preto po použití neostáva pocit pnutia. Po mydle použijem ešte kvetovú vodu a krém. Výsledkom je spokojná a žiarivá pleť. Zamilovala som si ho a Carbone získalo skutočne vyrovnaného súpera. Na prvej priečke obľúbenosti už samo figurovať nebude :)

Plusy:
  • Ekologicky balené
  • Šikovne veľké
  • Krásne vonia
  • Vytvára jemnú penu
  • Vhodné na pleť i telo
  • Nevysušuje, neostáva pocit pnutia
  • Výborne čistí. Odstraňuje aj čierne bodky, zmatňuje, zjemňuje a upokojuje pokožku

Mínusy:
  • Nenašla som


Mydielko nájdete v eshope  Konvalinka, kde stojí 8,90 eur.


Skúsili ste niečo z rady Detox? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe