Ranná rosa

19:40

Ku dňu zeme si Navia pripravila akciu poštovné zadarmo.  V objednávke boli len bežné pre život potrebné veci - tuhý dezodorant, tuhý šampón a gél s aloe vera, ktorý využije celá rodina. Najskôr som sa vrhla na dezodorant, lebo tých miniem dosť. Teda, míňala som, teraz mi jeden vydrží oveľa dlhšie.






O tuhom dezodorante Ranná rosa si môžete prečítať:

        "Vôňa tohto dezodorantu je jemná, kvetinová s náznakom citrusov, vhodná najmä pre ženy. Nebráni prirodzenému odstraňovaniu odpadových látok z tela. Zabraňuje zápachu pomocou prírodných zložiek (esenciálne oleje, kamenec). Nevysušuje pokožku (práve naopak – hydratuje). Nezanecháva „ulepený pocit“ a fľaky na oblečení. Neobsahuje sódu bikarbónu (pre mnohých ľudí dráždivá zložka)
Dezodorant odstraňuje nepríjemný telesný pach tým, že zabraňuje množeniu baktérií, ktoré tento zápach spôsobujú rozkladaním zložiek potu. Zároveň však nebráni prirodzenému odstraňovaniu odpadových a škodlivých látok z tela – poteniu. Nebráni teda telu robiť to, čo je pre neho prirodzené. Vaše telo sa tak naďalej môže bezpečne zbaviť odpadových a škodlivých látok, na rozdiel od antiperspirantov. Aj keď je pekná vôňa dôležitá, mne skôr išlo o to, aby každý esenciálny olej plnil svoju funkciu – teda pôsobil antibakteriálne, antifugálne, antisepticky a zabraňoval tak množeniu baktérií. Preto som pre tento dezodorant zvolila kombináciu 4 esenciálnych olejov v súlade s aromaterapiou, ktorej sa venujem – geránium, litsea cubeba, levanduľa a bergamot. Tieto esenciálne oleje majú silný antibakteriálny, antiseptický a antifugálny účinok. Navzájom sa dopĺňajú, čím účinok ešte viac podporí (dochádza k synergii – znásobeniu ich účinkov). Na odstránení zápachu a čiastočnom obmedzení potenia sa podieľa aj kamenec.
Zloženie: Polyglycerol-3-beeswax (Cera Belina), Isopropyl Myristate, Caprilic/Capric Triglycerides (frakcionovaný kokosový olej), Potassium Alum (kamenec draselný), Tocopherol (vitamín E), Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil (esenciálny olej Geránium), Litsea Cubeba (Litsea) Oil (esenciálny olej Litsea Cubeba), Lavandula Angustifolia Oil (esenciálny olej Levanduľa), Citrus Bergamia Oil (esenciálny olej Bergamot), *Citral, *Limonene, *Linalool, *Geraniol, *Citronellol *vyskytujúce sa prirodzene v siliciach"

Navia má v ponuke tri tuhé dezodoranty, Chladivý vánok s vôňou mäty a citrusov pre mužov aj ženy, Líščiu noru s vôňou byliniek a citrusov pre mužov aj ženy a moju Rannú rosu  s vôňou kvetov a citrusov pre ženy. Váhala som medzi Chladivým vánkom a Rannou rosou, ale keďže mätový som mala od inej značky, spokojne som si vybrala ten kvetinový. Veľkosťou je maličký, čo ma nadchlo okamžite, ako som ho videla. Zmestí sa mi do kozmetickej taštičky, nezavadzia a je milo roztomilý. Obal je plastový a dezodorant sa vysúva otočením kolieska v protismere hodinových ručičiek. Keď je nový, časť dezodorantu trčí von, preto ho vysúvať netreba, až časom, ale ide ľahko. Je biely  a vonia naozaj nádherne. Ľahká kvetinová vôňa pripomína kyticu čerstvo natrhaných kvietkov a je pohladením všetkých zmyslov. Z duše vyženie chmáry a pričaruje do nej slnko, pohodu a pokoj. Keď zavriem oči, vidím pred sebou zelenú lúku, kde to vonia, bzučí a hrá farbami. Som rada, že som si nakoniec vybrala túto vôňu, pretože je nádherne ženská, nie výrazná a neruší. Nebije sa s parfumom a ak sa aj spotím, nie je výraznejšia. Čo ma ale celkom dostalo, je fantastická krémová konzistencia. Úplne ľahúčko sa nanáša, na pokožke nezanecháva biely film, perfektne sa do nej vcucne a nezanecháva nijaký lepkavý či nepríjemný pocit. Pokožku nepodráždi, ani po holení, neostáva červená ani boľavá na dotyk. Je hydratovaná a jemná. Nefarbí oblečenie. Skúr by som povedala, že je ako jemný krém, nie ako dezodorant. Suprové nanášanie mi vyhovuje trochu viac ako pri kelímkových dezodorantoch, lebo ho nemusím nanášať prstami a nezašpiním sa. Je to rýchlejšie a aj keď sa ráno veľmi ponáhľam, nezdržuje ma to.  Čo sa výdrže týka, nie je zlá, ale dezodorant musím použiť niekedy aj dva razy denne. Neprekáža mi ale použiť ho opäť, pretože tá krásna vôňa stojí za to :) Dezodorant ma milo prekvapil, pretože vonia pekne, má šikovný obal, veľmi dobrú konzistenciu a aj cena nie je taká horibilná. Výdrž sa dá doladiť.

Plusy:
  • prehľadný eshop, nájdete tam, všetko, čo potrebujete
  • zaujímavé vône
  • šikovný obal, pekne vyzerá
  • krásna kvetinová vôňa
  • dobrá konzistencia, ľahké nanášanie
  • nanáša sa rýchlo, ako krém, netreba prsty, okamžite sa vpije do pokožky, nezanecháva fľaky na oblečení
  • nedráždi pokožku, hydratuje ju
Mínusy:
  • kratšia výdrž, aspoň dva razy denne ho treba naniesť, keď je fakt teplo alebo sa spotíte viac pri fyzickej námahe
Za 5,50 ho kúpite v ehope www.navia.sk. Vrelo odporúčam :)

Zaujala vás ponuka dezodorantov Navie? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe