Levanduľové pole

16:07

Dobrý telový peeling je krokom k dokonalo jemnej a zdravo vyzerajúcej pokožke. Pomôže odstrániť odumreté bunky, zjemniť a vyhladiť pokožku, pomôcť so zarastenými chĺpkami a v neposlednom rade aj spríjemniť kúpeľ či sprchovanie. Telové peelingy od Soaphorie sú prudko návykové a už som sa z nich doma vytešovala niekoľkokrát. Naposledy som si vybrala levanduľové pole, ktoré ma očarilo už na prvý pohľad.






O telovom peelingu levanduľové pole si môžete prečítať:

      "Obohaťte svoj kúpeľ o blahodarné účinky nášho peelingu. Pocítite revitalizujúci účinok levandule, ktorý premení Vaše sprchovanie na energiou nabitý zážitok. Spojte dokonalé očistenie pokožky s nádhernou predstavou vône levanduľových polí mediteránu. Vôňa levandule má antistresové účinky, je liekom na nepokojnú dušu po náročnom dni. Levanduľa sa používa pre svoje protizápalové a diuretické účinky, pôsobí blahodarne proti vyrážkam, ekzémom, lupienke a dermatitídam. Nielenže nádherne vonia, ale zbaví vás aj stresu, podráždenosti a omladí vašu pokožku. Kvety levandule pomáhajú proti vyčerpaniu, nespavosti, nervozite, stresu, pocitu napätia, bolestiam hlavy, poruchám trávenia a pod."


Kto ma pozná, vie, že milujem levanduľu a zbožňujem Soaphoriu. Keď sa to spojí, nemôže z toho vzísť nič zlé :) Telový peeling má 150 gramov a je v krásnom sklenom obale. Ako už viete, môžete ho vrátiť a dostanete späť 1 euro alebo si ho môžete nechať a urobiť si ním radosť. Ja si ich odkladám, v práci v ňom mám Chia semienka a cukor do kávy, doma nejaké drobnosti či koreniny. Tým, že vrchnák výborne drží, je obsah ukrytý v obale veľmi dobre chránený.  V sklenom obale vidíte krásny fialkový obsah. Po otvorení vidíte, že na vrchu je olej s kúskami levanduľových kvetov a na spodku je soľ. Pred použitím je treba ich spojiť, aby mal správnu konzistenciu. Nemusím asi hovoriť, že vonia prenádherne. Opojná levanduľová vôňa prevonia vzduch v kúpeľni a človek sa tak na malý okamih prenesie na levanduľové polia. Pokožka ostáva levanduľovo voňavá a hoci postupne vôňa vyprchá, ten zážitok je skvelý. Peeling je redší a umýva sa s ním výborne. Soľ dôkladne čistí a obrusuje pokožku. Treba si dať pozor len na to, či nemáte na tele ranky - peeling na nich môže nepríjemne štípať (soľ v rane nie je sranda). Olejová časť pokožku hydratuje a zanecháva na nej olejový (ale nie mastný) film. Ostáva hodvábne jemná, hydratovaná a krásna. Po kúpeli nepotrebujete pokožku krémovať, lebo je dostatočne hydratovaná a krémovať ju stačí až na ďalší deň. Peelingy sú dobré aj v boji s celulitídou, preto po nich siaham 2 - 3 razy týždenne. Na pokožke sa to prejavilo takmer okamžite, lebo nielenže je jemnejšia a krajšia, ale tiež nemám taký problém so zarastaním chĺpkov ako kedysi.

Plusy:
  • pekný obal sa dá vrátiť
  • krásne farebný obsah
  • príjemná levanduľová vôňa
  • dobrá konzistencia
  • peeling, zjemňuje, hydratuje, čistí pokožku, pomáha pri celulitíde aj zarastených chĺpkoch
Mínusy:
  • môže štípať na rankách, pretože obsahuje soľ
Telový peeling levanduľové pole kúpite v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach, jeho cena je 7,99 €.


Podľahli ste čaru soaphoristických peelingov? :)

     

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. levandulaaaa :3 v tomto mi strašne pripomínaš mňa, ulietavam aj na soaphorii aj na levandule :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám tento peeling ve variantě ovocný sad a ta vůně je nádherná a hlavně jako peeling splňuje všechny moje požadavky! :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ovocný sad som ešte nemala, ale časom by som to chcela zmeniť :)

      Odstrániť
  3. Musí byť perfektný , aj ja milujem levanduľu :). moc peelingy nepoužívam, jedine na tvár :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milujem levanduľu a momentálne zháňam nejaký telový píling :) tento článok mi prišiel vážne vhod!:)
    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo odporúčam, mala som aj Oceanizer a lepší peeling nepoznám :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe