Hojivý gél s aloe vera

16:18

Aloe vera je bez najmenších pochýb jedna z najúžasnejších rastlín. Jej liečivú silu poznala už Kleopatra. Je zdrojom vitamínov A, B1, B2, B6, B12, C, E, minerálov ako vápnik, fosfor, draslík, sodík, chlór, ale aj mangán, meď, zinok, chróm a aminokyselín. Hojivý gél od Dulcie spája silu aloe vera, oreganového oleja a levandule.






O hojivom géle si môžete prečítať:

     "Hojivý gél pôsobí na poranené miesta na pokožke. Jeho ľahká konzistencia zabezpečuje jemné a opatrné nanášanie na postihnutú pokožku. Takmer okamžite ustúpi bolesť, pretože pri aplikácii na poranené miesto pôsobí gél mierne anesteticky, uľavuje od svrbenia a opuchov, pôsobí na prekrvenie aj tých najhlbších vrstiev pokožky.V mieste poranenia zvyšuje prítok krvi ku poraneniu a stimuluje fibroplasty (kožné bunky zodpovedné za hojenie rán. Hojivý gél je vhodný na hojenie menších rán, porezania, odrenín, popálením malého rozsahu, kútikov, akné, veľmi účinný na uštipnutia, kurie oká, kožné a nechtové plesne, opary, afty ale aj na hydratáciu a omladenie pleti. Aloe vera ochraňuje organizmus pred nežiaducimi účinkami voľných kyslíkových radikálov, opravuje a regeneruje poškodené bunky a tkanivo, dokáže doviesť bunky imunitného systému na miesto poškodenia. Oreganový olej má preukázateľne silné antioxidačné, protiplesňové a protizápalové účinky a bazalka chráni a hydratuje pokožku, udržiava ju mladou a sviežou.  Levanduľa má antibakteriálne účinky, takže pri poraneniach rýchlo zastaví krvácanie a navyše ranu ihneď dezinfikuje, čo mimoriadne zrýchli proces hojenia. Malé množstvo gélu opatrne naniesť na postihnuté miesto. Opakovať podľa potreby aj niekoľko krát denne."

     Mám veľmi rada univerzálne produkty, ktoré môžete využiť na niekoľko rôznych problémov. Hojivý gél s aloe vera sa nestratí v žiadnej domácnosti. Gél má 100 ml a je v priesvitnom plastovom obale. Otvára sa jednoducho, len zatlačíte a zbadáte maličký otvor. Veľmi pekne vonia, je to svieža bylinková vôňa. Je výrazná, ale nie rušivá. Gélová konzistencia, vlastne, tak trochu želé konzistencia, sa mi pozdáva. Ľahko sa vtiera do pokožky a rýchlo sa vstrebáva bez toho, aby zanechal mastný alebo lepkavý pocit. Keď si ale prejdete po pokožke, môže sa stať, že vám ostanú maličké žmolky gélu. Má viacero úžasných vlastností. Upokojuje pokožku - podráždenú, začervenanú, spálenú. Stačí ho naniesť na štípance od komárov či iného hmyzu a svrbenie ustúpi. Štípanec sa rýchlejšie zahojí a dlho nesvrbí. Rovnako pomáha aj pri hojení akné. Na noc som si nanášam na celé čelo tenkú vrstvu gélu,nechám ho pôsobiť a ráno umyjem. Pleť je nielenže svieža, vypnutá a vyhladená, ale vyrážky sa hoja, zmenšujú a nebolia. Pomáha aj na kútiky, ktoré ma občas potrápia. Gél je vynikajúci na hojenie malých rán, pretože nielen sťahuje zápal, ale dezinfikuje a rana sa rýchlejšie zahojí. Vrelo ho odporúčam ako náhradu lekárenských krémov na upokojenie pokožky po uštipnutí hmyzu. Je nielen účinnejší, ale aj cenovo výhodný, pretože za 100 ml zaplatíte 6,80. Vzhľadom na to, že ho stačí nanášať len v tenučkej vrstve, vám dlho vydrží a môže ho používať celá rodina. Používať ho môžete niekoľkokrát denne, podľa potreby. Skrátka poklad :)

Plusy:
  • dosť veľké balenie
  • jednoduchý obal s praktickým vrchnáčikom
  • krásna svieža vôňa
  • ľahká gélová konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného alebo lepkavého filmu 
  • úžasné upokojuje pokožku,hojí drobné poranenia, dezinfikuje a urýchľuje hojenie (vyskúšané na akné, kútikoch, štípancoch, drobných škrabancoch) a pokožku osvieži, hydratuje a vyhladí
  • cena
Mínusy:
  • žiadne 
Hojivý gél s aloe vera kúpite v eshope Dulcia Natural alebo v partnerských predajniach. Ako som už spomenula, stojí 6,80.

Máte vo svojej domácej lekárničke podobný hojivý gél? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe