Rimmel si konečne napravil reputáciu

19:18

V poslednej dobe som nemala s Rimmelom dobré skúsenosti. Make up Stay Matte letel do koša po niekoľkých použitiach, podkladová báza letela do koša tiež, len o pár mesiacov neskôr. Priznám sa, veľmi som nemala chuť skúšať niečo nové, lebo po dvoch sklamaniach po sebe som neverila v dobrý výsledok. Keď sa mi ale minula fixka na oči od Dermacolu (lepšie povedaná očná linka vo fixke), musela som nájsť alternatívu - nechcela som si tretí raz po sebe kúpiť ten istý produkt. Pri prehľadávaní očných liniek som našla veľmi podobnú od Rimmelu. Po krátkej úvahe som sa rozhodla dať mu ešte jednu šancu. 






O Rimmel London Scandal Eyes Jumbo Liquid Waterproof Eye Liner očnej linke si môžete prečítať:

     "Linka na či vo fixke.  Najsilnejšia fixa na oči od Rimmel.  Dlhotrvajúca čierna farba zostáva perfektné až 24hodín.  Dramatický look len jedom ťahu vďaka jumbo aplikátoru.  Vodeodolná. Odolná voči rozmazávaniu.  Dermatológiu a oftalmolgicky testované."

Očná linka vo fixke patrí k mojim obľúbeným produktom na líčenie očí. Je vhodná pre začiatočníčky, ktoré sa s linkou ešte len učia pracovať, lebo s fixkou sa dá vykúzliť precízna linka, či už úplne tenučká alebo výrazná hrubá. Vďaka fixkám som sa linky nielen naučila používať, ale aj som si ich obľúbila a používam nielen čierne, ale aj hnedé či fialkové linky. Fixka od Rimmelu má jednoduchý čierny obal, na ktorom nájdete prísľub 24 hodinovej výdrže. Som skeptik, ale zároveň nie som schopná s istotou tvrdiť, že 24 hodín nevydrží - tak dlho nalíčená nie som nikdy. Ale veriť neverím :) Vrchnák drží veľmi dobre a chráni fixku pred vysušením. Hrot je, ako som už napísala, úžasný na vytvorenie ako tenučkej, tak výraznej linky. Zo skúseností viem, že na úplne jemnučké linky sa nedá používať dlho, pretože sa pomaly začína rozstrapkávať, ale stále sa s ňou líči dobre. Nie je to vada, je to prirodzená zmena tvaru. Farba je intenzívna, čierno čierna, ideálna na dramatické líčenie.Schne veľmi rýchlo a keď uschne, už sa nerozmazáva. Vydrží veľmi dlho, celý pracovný deň v takmer nezmenenom stave, aj do večera vyzerá pekne a výrazne, ale pomaly začína blednúť. Nie výrazne, iba trochu. Odličujem ju odličovačom určeným na vodeodolné líčidlá, s ním to ide najľahšie. Je vodeodolná, ale aj vody znesie len určité množstvo. Používam ju na viečko, takže tam slzy nehrozia :) Prežila ale dážď, takže som bola spokojná. Ak sa líčite na kúpalisko, tam by som si ju nedávala, mohlo by sa vám stať, že sa rozmaže - taký nápor vody nezvláda (ja som to skúsila v sprche). Nedráždi mi oči, preto musím povedať, že po veľmi dlhej dobe som našla produkt od Rimmelu, s ktorým som spokojná. Fixku odporúčam ako začiatočníčkam, tak pokročilým milovníčkam očných liniek vo fixke.

Plusy:
  • malý obal s dobre držiacim vrchnáčikom, chráni fixku pred vysušovaním
  • dobrý hrot - dajú sa s ním robiť tenučké i hrubé linky
  • intenzívna čierna farba
  • rýchlo schne, nerozmazáva sa
  • dlho vydrží, vodeodolná (prežije dážď)
Mínusy:
  • ak sa na kúpalisko maľujete, táto linka kúpanie neprežije
Linku kúpite za 3,32 na stránke http://www.parfemy-elnino.sk.
Akú linku používate najradšej? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe