3 dokonalé kocky od Soaphorie

15:56

V dnešnom článku vám ukážem tri vydarené kocky :) Nie nie, nejdeme stavať stavebnicu, ideme sa umývať a natierať tromi produktami, ktoré sú nielenže zaujímavé, ale aj slovenské a prírodné - sú od Soaphorie. Zoradené sú podľa mojej obľúbenosti a nebudem klamať - prvý produkt je naozaj neskutočný!





O čistiacom mydle Carbone si môžete prečítať:

     "Čistiace mydlo je zvlášť určené na starostlivosť o problematickú pleť, najmä na ekzémy a lupienku. Jeho obzvlášť jemné zloženie sa zakladá na báze organického bambuckého masla a ďalších cenných za studena lisovaných olejov, ako sú olivový a kokosový olej. Aktívnymi zložkami výrobku sú práve aktívne uhlie, čajovníkový a rakytníkový olej. Aktívne uhlie vyrábané šetrným spôsobom vzhľadom na životné prostredie z trvalo udržateľných surovín predstavuje mikroporézny sorbent, ktorého štruktúra a vysoká špecifická plocha povrchu perfektne absorbuje nečistoty a nadbytočný kožný maz. Rakytníkový olej zvláčňuje, tonizuje, vyživuje a zlepšuje pružnosť pleti. Zmierňuje zápalové stavy a bolesti, má preventívne pôsobenie. Za svoju účinnosť vďačí svojim biologicky aktívnym zložkám, ako sú flavonoidy, nazývané vitamínom P; karoténoidy a karotín; kyselina listová; vitamíny A, E, K a provitamín D (rastlinné steroidy); fytoncyty; triesloviny, minerálne soli (železo, bór, mangán); organické kyseliny (vínna, jablčná) a nenasýtené mastné kyseliny (napr. kyselina oleínová). Čajovníkový olej v jeho čistej, 100% forme pôsobí antisepticky. Okrem toho je pri správnom dávkovaní hypoalergénny. Denné používanie výrobku napomáha k odstráneniu akné, hojeniu pokožky a vďaka odstraňovaniu nežiaducich nečistôt a mastnoty zabraňuje tvorbe akné. Obsahuje prírodné oleje, ktoré zaistia jemné a hlboké prečistenie pokožky a zvláčňujú ju bez toho, aby ostávala mastná. Použitie: Po opláchnutí tváre vlažnou vodou, jemnými krúživými pohybmi naneste mydlo a znova opláchnite. Zabráňte kontaktu s očami. Určené na denné použitie."
Ďalšie čierne mydlo v mojej zbierke! Raz darmo, ak mydlo obsahuje aktívne uhlie, môžete si byť istí tým, že sa vám do rúk dostal produkt, ktorý vám neskutočne uľahčí starostlivosť o mastnú, problematickú pleť. Carbone mydlo je v priesvitnom obale, ktorý som hneď zahodila a mydlo som uložila do plastovej krabičky, kde skončí vždy, keď je dôkladne vysušené. 100 gramové mydlo má predĺžený tvar a veľmi dobre sa drží v rukách. Vonia mydlovo, nijak výnimočne, nepatrí k produktom, ktoré by ste si zapamätali len pre nejakú ich charakteristickú vlastnosť. Zapamätáte si ho pre to, čo dokáže s vašou pleťou. Pri pravidelnej aplikácii mydla totiž dosiahnete výborné vlastnosti. Pleť je podstatne čistejšia a jemnejšia. Nevysušuje ju. Nielenže pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí a čiernych bodiek, ale pomáha odstraňovať tie existujúce. Keď som si pred pár mesiacmi objednala prvé (dnes mám už druhé), netušila som, že po jeho používaní ma úplne prestanú baviť klasické pleťové gély a peny. Najradšej siaham práve po mydlách a toto je medzi nimi jedno z tých najlepších. Naviac, mydlo vydrží podstatne dlhšie a keď uschne, nemusíte sa báť, že by sa vám pokazilo. Výsledkom používania je čistá matná pleť bez vyrážok, s menším počtom čiernych bodiek a lepším pocitom zo svojej pleti.
Plusy:
  • väčšie mydlo s dobrým tvarom
  • zaujímavá vôňa
  • neštípe, nevysušuje pleť
  • dlho vydrží
  • pleť dôkladne čistí, zjemňuje, pomáha odstraňovať čierne bodky a hojiť aknóznu pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Mydlo stojí 3,99.






O o tuhom telovom kréme - medovej tehličke si môžete prečítať:

      "Tuhý telový krém s vôňou medu pre 24–hodinovú hydratáciu s výťažkom z kokosu a bambuckého masla obsahuje výťažky s vynikajúcimi hydratačnými účinkami. Včelí vosk je prírodná zložka, ktorá má výborné vyživujúce, hydratačné a ochranné účinky a je bohatý na vitamín E a A.

Použitie: Po sprche alebo kúpeli jemne vmasírujte do pokožky celého tela"
Klasických telových mliek, masiel, jogurtov je požehnane. Ale tuhý telový krém? Bola to výzva a naozaj som sa na tento produkt tešila. Ono je to tak vždy, keď neviem, do čoho idem :) Tehlička je balená v priesvitnom obale. Po otvorení som ale riešila dilemu, čo s ňou - do toho celofánu som to už baliť nechcela, preto som musela nájsť obal, kde by som produkt ukryla. Nakoniec skončil v plastom tégliku s vrchnáčikom, lebo som sa bála, či sa nemôže vysušiť alebo by sa znehodnotil nejako inak. Vonia sladučko a jemne, je to taká bábätkovská vôňa. Tuhá kocka vyzerá tuho, ale pri dotyku s pokožkou sa pomaly topí a ľahko sa po nej kĺže. ideálne je kocku použiť po kúpeli a vôbec neprekáža, ak je pokožka trošku vlhká. Kockou stačí pár razy prejsť po pokožke a vmasírovať do nej produkt. Pokožka neostáva mastná, ale hodvábne jemná a hydratovaná. Mám pocit, že vydrží dlhšie ako tekuté telové mlieko a že je aj o niečo lepšia v hydratovaní. Jediným mínusom sa mi zdá uskladnenie tehličky po otvorení, lebo nerada by som ju nechala v pôvodnom obale a potom jej treba nájsť miesto a boxík, kde by bola chránená.
Plusy:
  • tehlička pekne vyzerá a drobre sa drží
  • príjemne vonia
  • má výbornú konzistenciu - je tuhá a mení sa až pri dotyku s pokožkou
  • ľahká aplikácia
  • pokožku veľmi dobre hydratuje a zjemňuje
Mínusy:
  • prekáža mi len balenie - obal sa na kocku lepí a keď som sa ho definitívne zbavila, musela som tehličke nájsť miesto
Tehlička stojí 4 eurá a má 120gramov.









O organickom mydle na psoriázu si môžete prečítať:
      "Predstavujeme organické mydlo vhodné a vyvinuté vyslovene na problematickú pokožku, psoriázu, atopický ekzém, alergie a plesne. Mydlo obsahuje 6% vlastnej tinktúry z rastlín Echinacey, Dvojzuba a Lastovičníka väčšieho. Všetky uvedené bylinky a ich výťažky podporujú hojenie rán, sú prirodzenými dezinfekčnými prostriedkami. V kombinácii s rastlinnými maslami a olejmi bio kvality ako sú bambucké maslo, kokosový a mandľový, či olivový olej pomáhajú nastaviť rovnováhu pokožky či pleti. Obsahuje morskú soľ a ovsené proteíny, ktoré podľa najnovších štúdií dokážu zmierniť a liečiť už spomínané kožné ochorenia. Lastovičník (Chelidonium majus) je výborný pri ťažkých ekzémoch, alergiách a psoriáze, výrazne pôsobí antimikrobiálne na grampozitívne baktérie. Echinacea purpurová má protizápalový účinok, pomáha hojiť staré rany a preležaniny. Dvojzub trojdielny má takisto dezinfekčné vlastnosti, pôsobí proti alergiám, je vynikajúca pri reumatických bolestiach, alergiách a pri kožných chorobách i lupienke. Výrobok neobsahuje žiadne živočíšne prísady, farbivá, parfum , sulfáty ani parabény."
Toto mydlo som veľmi chcela. Dúfala som že mi pomôže s mojou atopickou pokožkou vo vlasovej časti hlavy. Mydielko má 150 gramov, jeto väčšia biela kocka bez vône. Jemne pení, pokožku nedráždi ani nevysušuje. Je v papierovom obale, preto ho treba nechať dobre vysušiť, ak ho chcete opäť zabaliť. Rozhodla som sa používať podobne ako tuhý šampón, ale od tejto myšlienky som rýchlo upustila, lebo vlasy som mala drsné a nepoddajné. Preto som ho používala len na vlasovú pokožku. Naniesla som, napenila som, opláchla som  pokračovala som šampónom a maskou. Bolo to najlepšie riešenie, aby boli vlasy krásne lesklé a jemné a pokožka zdravšia a krajšia. Mydlo pokožku upokojuje a prináša jej vytúženú úľavu od svrbenia. Suché miesta sa síce tvoria tak, ako inokedy, ale aspoň menej svrbia. Nemôžem povedať, že by som bola sklamaná, ale čakala som trošku výraznejšie zlepšenie.
Plusy:
  • veľké mydielko
  • bez vône
  • vytvára jemnú penu
  • pomáha upokojiť pokožku, menej svrbí

Mínusy:
  • suché miesta sa netvoria pomalšie

Mydlo stojí 4,50 a spolu s ostatnými produktmi ho kúpite v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach.


Máte skúsenosti s niektorou z týchto kociek? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. fíha :) to čierne mám doma ale ešte som ho nepoužila :P musím vyskúšať

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A tu tehličku som kúpila sestre a mám ju aj ja, ja som ju ešte neskúšala moc ale sestra si ju veľmi chválila, že sa cíti byť hydratovaná ešte aj druhý deň. Hlavne že pod stromčekom na ten balíček od Soaphorie kukala jak puk :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe