Maska s aktívnym čiernym uhlím

16:25

Soaphoria nedávno priniesla nové pleťové masky - 321 WHOW - čistiacu masku s aktívnym uhlím a 321 BOOM - regeneračnú masku s kofeínom. Zaujali ma obe, ale rozhodla som sa skúsiť čistiacu masku s aktívnym uhlím, ktorá je ako stvorená na moju mastnú a problematickú pleť. Navyše, prachové masky zbožňujem, pre mňa sú to tie najlepšie a najkvalitnejšie vôbec. Nedávno som si zohnala ďalšie do zásoby a neviem si ich vynachváliť. Pre pleť sú naozajstným pokladom. Moja maska Whow je ešte v starom obale. Soaphoria ich ale inovovala, sú podľa mňa krajšie a zaujímavejšie.











O maske si môžete prečítať:

     "Naša najnovšia prachová maska z účinných komponentov ako sú aktívne uhlie, múka z ovsených vločiek a plody embiliky lekárskej alebo ľudovo známej Amalaki (Emblica officinalis), či oxid zinočnatý si bez problémov poradí s Vašimi problémami."


Už roky tvrdím, že bez dobrej pleťovej masky to nejde. Bezo hľadu na to, či je krémová, gélová, zlupujúca, gumujúca, prachová. Pleti dajú viac, ako by ste možno čakali a čo je podstatné, neskutočne dobre čistia pleť. Občas by som povedala, že až zázračne, keď vidím, ako si poradia aj s čiernymi bodkami, ktoré ma trápia od základnej školy. Prachová maska s aktívnym uhlím je v plastovom obale, ktorý sa uzatvára šraubovaním. Je milý, malý a ľahko uskladniteľný. Na etikete nájdete návod na použitie a zloženie : Kaolinite, Charcoal, Silica, Avena Sativa, Branemblica Officinalis Fruit Powder, Zinc Oxide.  Tmavá prachová maska je jemnučká,vďaka čomu sa z nej ľahko pripraví hladká pasta. Je bez vône a dlho vydrží. Na prachových maskách je úžasné to, že sa dajú pripraviť na viacero spôsobov. Môžete pridať mlieko, jogurt, kvetovú vodu alebo obyčajnú vodu, pár kvapiek esenciálneho oleja a tiež čaj. Stačí zmiešať čajovú lyžičku masky (nemusí byť ani kopcom) a niektorú zo spomenutých ingrediencií, vytvoriť hladkú pastu a naniesť ju štetcom na vyčistenú pleť. Po nanesení neštípe a pokožku nedráždi, ani som nevedela, že ju mám na tvári. Nechávam ju pôsobiť 20 minút, prípadne dlhšie, aby maska úplne uschla a potom ju zmývam hubkou, s ktorou to ide rýchlejšie. Maska upokojuje zapálenú pleť, sťahuje zápal a zjemňuje ju. Čistí ju, čím zabraňuje vzniku nových čiernych bodiek a vyrážok. Zmatňuje ju a je jasnejšia. Jediné, s čím si veľmi neporadila, boli existujúce čierne bodky. Tie sa takmer ani nepohli, ale pozitívne vnímam to, že nové nevznikali.

Plusy:
  • Malý obal
  • Na jedno použitie stačí malé množstvo
  • Dá sa z nej pripraviť hladká pasta bez nejakej vône
  • Nanášam ju štetcom, zmývam hubkou
  • Na pleti neštípe
  • Pleť čistí, zjemňuje,upokojuje a zmatňuje

Mínusy:
  • S čiernymi bodkami si veľmi neporadila
Maska má 50 gramov a stojí 6 eur. Kúpite ju v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach.

Ktorá z masiek od Soaphorie je vaša  obľúbená? :)



You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. S prachovými maskami zkušenosti nemám, tahle zní obzvlášť lákavě. Jakou má vůni?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O prachových maskách som ešte nepočula. Ale sú lákavé!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chcela by som sa opytať ako si vytvorila jemnu pastu? Ja som na jednu čajovu lyžičku totiž pridala štamperlik vody a nevznikla mi pasta ale proste obyčajna na sivo sfarbena voda.. Kde robim chybu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dávaš priveľa vody :) Dolievaj ju postupne a potom prídeš na ten správny pomer masky a vody.

      Odstrániť
  4. ahoj môžem sa opýtať ako často si dávaš túto masku ? alebo ako často sa môže používať ? :) ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Miška, na stránke ani na produkte to uvedené nie je. Masky sa všeobecne odporúča používať 2 - 3 razy týždenne, len zriedka raz týždenne. Túto používam 2 razy a nemám s tým žiaden problém :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe