Tipy na nákup - ako som nakúpila bižutériu za euro

17:09

Niekedy tesne pred Vianocami, keď som mala skompletizované všetky vianočné darčeky, moja peňaženka zívala prázdnotou a ja som sa dušovala, že už naozaj nič nepotrebujem, som si povedala, že začnem šetriť. Dlho mi to ale nevydržalo, lebo s januárom prichádzajú výpredaje a vtedy zapiští radosťou srdce nejednej ženy. Nedávno som zablúdila na jednu stránku s bižutériu, kde som si chcela nakúpiť nejaké pekné kúsky a skoro som si oči vyočila. Výpredaj bižutérie od jedného eura! Tak som zo zvedavosti klikla. Keď som tam zbadala pár kúskov, ktoré som chcela, bolo po šetrení. Povedala som si, že teda od februára začnem.












Začala som prstienkami, boli za euro. Tých zlikvidujem najviac, lebo pri umývaní rúk som lenivá dať si ich dolu a tak nečudo, že časom zájdu alebo sa ošúchajú. Pri veľkom upratovaní v decembri som ich niekoľko vyhodila a tak som si povedala, že je na čase doplniť zásoby, lebo prstene veľmi rada nosí aj mamina. Janosím všetky - od obrovských kusov zakrývajúcich celú ruku po jemné prstienky pripomínajúce obrúčky. Všetko závisí od oblečenia, nálady a ďalších doplnkov. Niekedy si poviem, čím väčší, tým lepší, inokedy som za niečo úplne nenápadné. Tieto mi padli do oka hneď a potešilo ma, že sa páčili aj hlavnému kritikovi, teda mamine. 






Okrem prvého, magnetického náramku, stáli všetky euro. Magnetický bol 2,9 a ten som chcela už dávno, takže v košíku skončil rýchlo. Sú ľahučké a  pekné, najmä ten s bielou ružou je na ruke veľmi jemný. Mám dosť kovových náramkov, ktoré pri chôdzi hrkocú ako rytier v zbroji, preto som siahla po takýchto, stačí, že ich je vidieť, nemusí ich byť aj počuť :)






Náhrdelníky boli po eure. Tých som minulý rok zničila požehnane, najväčšia tragédia bola voňavka, ktorá na nich občas skončila. Vybrala som si skôr dlhšie retiazky, v poslednej dobe mi učarovali a nosím ich radšej ako krátke. Milujem jednofarebné tričká a svetre, takže dlhá retiazka je príjemným oživením vzhľadu a keď som nervózna, mám čo naťahovať. 



Aj náušničky boli po eure. Vzala som si len dvoje, lebo náušničky mi vydržia z bižutérie najdlhšie, najmenej zachádzajú alebo sa olupujú. Perličiek nikdy nie je dosť a tie strieborné náušnice ma zaujali okamžite.

Nakupovala som na stránke http://www.balkystyle.sk/. Jednalo sa o môj prvý nákup, hoci na stránke som už viac razy obdivovala niektoré veci. S dodaním som veľmi spokojná, objednávka u mňa bola rýchlo, bezpečne zabalená, šperkom sa nestalo nič. Poštovné a balné sa tiež pohybuje v rozumných cenových reláciách, nie je vysoké. Určite to nebol môj posledný nákup, ale zasa si musím dať pauzu. Veď viete, aby som niečo ušetrila :)

Tiež ročne vyhadzujete nejaké kúsky z Vašej bižutérie? Alebo sa o ňu staráte lepšie ako ja?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Niektoré sú pekné,niektoré sa mi až tak nepáčia,ale každá máme svoj vkus :) Ked môžem poradiť,fakt peknú bižu za pár euro tak chodte sem: https://mabell.sk :) Mám s tým vlastné skúsenosti,a môžem odporučiť.Ak viete aj vy o nejakom podobnom obchodíku,tak šup sním :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je pravda a vkus sa rokmi mení :) Dnes by som si už mnohé nekúpila a rada si na Aliexpresse vyberám rôzne štýly :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe