Keď niečo mini urobí maxi prácu

17:42

Na WOW Slovakia som doteraz nakupovala dva razy. Občas s väčším, občas s menším úspechom. Niektoré výrobky boli naozaj super a kúpila by som si ich zasa, kým iné boli totálnym prepadákom a skončili v rubrike vecí, ktoré už nikdy viac nechcem vidieť (môj úplne najhorší BB krém napríklad). Odličovacie obrúsky sú neoddeliteľnou súčasťou mojich večerných kozmetických rituálov. Na stránke som našla dvojbalenie  60 obrúskov za rozprávkovú cenu 1,50, preto som si objednala dve rôzne balenia. Že vyskúšam. Vyskúšala som.





Už na obrázku sa mi zdali obrúsky nejaké malé, ale keď som ich doma prvý raz zbadala, nevedela som potlačiť prekvapenie. Veľkosť asi 9,5 x 8 cm mi napovedala, že vo vnútri nemôžem čakať nič obrovské. Na obale som sa dočítala, že neobsahujú parfum, farbivá ani olej a alkohol, čo sa mi páčilo. Menej sa mi páčilo zloženie. K aktívnym látkam látkam patria výťažky z uhorky (obsahujú vitamín C), Aloe Vera, kamilkový extrakt a obrúsky majú pH 5,5. Malý obrúsok je ideálny na odlíčenie očí, hoci občas som potrebovala aj dva. Je podstatne pevnejší ako odličovačovací tampón, netrčia z neho jemné vlákna a netrhá sa, preto som si ich celkom obľúbila. Lepivá časť drží dobre a až do posledného obrúska som nemala problém s tým, že by sa odlepovala. Prvé obrúsky boli vlhčené celkom obstojne a stačilo použiť len tie. Veľmi rýchlo ale prišli na rad suchšie obrúsky, ktoré potrebovali pár kvapiek micelárnej vody alebo odličovacieho oleja. K očiam sú jemné, neštípali, nedráždili, len boli suchšie. Priznám sa, trochu ma to rozladilo, ale v posledných týždňoch som mala podobných suchších obrúskov viac ako dosť, takže po micelárnej vode som siahla už tak nejak automaticky. Ich príjemná a jemná vôňa bola bonusom, ale pri odličovaní očí to veľmi nezavážilo. Kúpila by som si ich zasa? No, páčilo sa mi na nich, že sú maličké a tak nezabrali veľa miesta a rovnako by zapadli aj do cestovnej kozmetickej taštičky. Horšie už bolo to, že by som si k nim musela pribaliť aj micelárnu vodu, pretože bez nej by to bolo veľmi podobné ako odličovať sa nasucho. Odhliadnuc od tohto a parabénov v zložení ich ale hodnotím pozitívne, lebo mi prišli ako upgradovaná verzia odličovacích tampónov. Doma mám ešte druhé balenie, som zvedavá, aké bude.

Plusy:
  • malé, šikovné balenie
  • jemná vôňa
  • lepiaca časť dobre drží
  • neštípu a nedráždia oči
  • sú pevné a netrhajú sa, netrčia z nich žiadne vlákna
Mínusy:
  • trochu suchšie, je treba pridať micelárnu vodu alebo olej
  • zloženie
Obrúsky kúpite na stránke http://www.wowslovakia.sk/, kde stoja 1,60.

Viete mi poradiť dobre vlhčené odličovacie obrúsky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. ja ich zvyknem obracať aby tekutina pretiekla do všetkých obrúskov a aby boli "mokré" narovnako :) obrúskami sa síce neodličujem používam ich len na ruky, ale je to pekná recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Občas to tak skúsim aj ja, len niektoré sú ozaj suchšie a nemá tam čo stiecť :) Inak na ruky ich mám aj ja :) ELf má kokosovo vanilkové obrúsky, tie občas len tak ovoniavam a nosím ich so sebou všade.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe