Vanilkový sen

19:36

Pred niekoľkými týždňami som vám na Facebooku spomínala, že v eshope Idunnashop prebieha celkom zaujímavá akcia - pri nákupe nad 16 eur bolo poštovné zadarmo. Aj keď som nič nepotrebovala, prebehla som si ponuku a našla som zaujímavé produkty - prášok Lavaerde, o ktorom bude reč inokedy, a vanilkový balzam, ktorý ma upútal pekným, fialkovým obalom s vanilkou a zmrzlinou. Dlho som neváhala a objednala som si ho. Dobre som urobila, skamarátili sme sa veľmi rýchlo. 





O balzame si môžete prečítať:

     "Doprajte svojim perám intenzívnu starostlivosť vďaka balzamu od Lambre, ktorý jemne chráni Vaše pery pred dehydratáciou. Inovačná receptúra balzamu na pery je inšpirovaná prírodou, obsahuje cenné oleje (argánový olej, olej sladkých mandlí a jojobový olej), ktoré zanechávajú na perách ľahkú ochrannú vrstvu.
Balzam efektívne chráni, hydratuje a vyživuje jemnú pokožku pier. Vďaka veľkému podielu olejov, kakaa a včelieho vosku zjemňuje i veľmi suché pery.
Pôsobenie:
- zabezpečuje dlhodobú intenzívnu starostlivosť.
- efektívne chráni pery pred vysušením v každom počasí.
- zabezpečuje ochranu pred UV žiarením.
- vytvára jemnú ochrannú vrstvu.
Balenie: 15 ml
Upozornenie: Výrobok prírodnej kozmetiky bez certifikátu, môže obsahovať chemické konzervanty alebo iné chemické prísady."

Balzamy v tégliku označujem za nočné, lebo ich používam zväčša na noc. Cez deň so sebou nosím vysúvacie, lebo sú omnoho praktickejšie. Preto je aj tento na poličke a každý večer sa teším, kedy ho použijem. Kovový obal s peknou fialkovou etiketou pekne ladí s mojou izbou a vyzerá rozkošne :) Po otvorení na mňa vykukla akási mliečna farba a božská vôňa! Milujem všetko vanilkové, je to sladká pochúťka i voňavá kozmetická lahôdka, ktorú môžem ovoniavať stále a nikdy ma neomrzí. Viacerí muži, ktorých poznám, ju nemajú veľmi v láske, vraj vonia príliš sladko, ale ja si neviem pomôcť - podľa mňa je dokonalá. Balzam mi vonia ako vanilková zmrzlina, čo mi pripomína horúce letné večery strávené na terase s knihou a zmrzlinovým pohárom. Stačí ovoňať a hneď mám zasa leto. Horšie je to len s chuťou - tá po vanilke nechutí, ale aspoň nie som v pokušení balzam stále ochutnávať :) Konzistencia je veľmi vyhovujúca. Nie je tuhý ani tvrdý, preto sa ľahko naberá a rovnako ľahko rozotiera. Hladko kĺže po perách, ako nôž po masle. K zloženiu nemám väčšie výhrady, irituje ma tam len BHT ( na druhej strane je v mnohých výrobkoch, je populárny), konzervačná látka, ktorá môže v ojedinelých prípadoch spôsobiť alergie. Po prvom použití som si ako prvé všimla jemnučké pery. Akoby boli vyžehlené :) Sú hydratované a chránené pred nepriaznivými vplyvmi počasia - ako pred silnejším vetrom a chladom, tak aj pred škodlivými slnečnými lúčmi. Pomáha hojiť popraskané pery a lieči aj začervenanú pokožku okolo pier.

Plusy:

  • pekný obal
  • krásna vanilková vôňa
  • dobrá konzistencia - balzam sa ľahko nanáša aj rozotiera
  • pery zjemňuje, hydratuje a chráni pred vplyvmi počasia, ošetruje popraskané pery
Mínusy:
  • nechutí :)
Ako som už spomenula, balzam som kúpila na stránke http://www.idunnashop.sk/, kde stojí 15 ml balzam 3,80.

Vlastníte nejaký vanilkový balzam? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Vanilkový eos :) ktorý vonia ako puding :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá kráásně!!!

    skills-of-art.blogspo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To vyzerá super, tiež mám rada vôňu vanilky a pri balzamoch na pery hľadám práve také zo sladkou vôňou. Ja som si teraz kúpila z Prahy zo Sephory ich balzam na pery v tégliku a tiež pekne vonia, neviem presne po čom, ale je to sladká vôňa.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tú vôňu cítim až sem :) dnes mi prišiel kokosový eos a ten tiež vonia ako vanilkový puding :) a aj nivea masielko vanilkové.. Všetkymám veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe