Ružové maslo pre krásu

18:56

Pred nejakým časom mi Ziaja  poslala krásny balíček výrobkov. Už ste si mohli prečítať o dvoch maskách a odličovači, ktorý som už takmer minula ( to je radosť odličovať sa bez sĺz). Poslednou vecou v balíčku bol nočný krém s ružovým maslom. Určený je  pre vekovú skupinu 30+. Hm, ja mám do 30-tky ešte 6 rokov, mamina má 20 rokov po tridsiatke. Preto som krémik nechala v kúpeľni so slovami, že ak chce, môže sa krémovať. Medzitým som sa stretla s kamarátkou kozmetičkou a pýtala som sa jej, či by mi uškodilo používať krém pre inú vekovú kategóriu. Jej odpoveď ma potešila: pleti to neuškodí, len je zbytočné, aby som niečo také používala, keď nemám vrásky a moja pokožka je pevná a pružná. A potom som ochorela. Dva týždne teplôt, nejedla som, pila som málo, lebo hrdlo som mala ako v ohni. Odrazilo sa to aj na mojej pleti, bola mdlá, suchá, viditeľne smädná. Preto som aj ja siahla po kréme, ktorý začala používať mamina.







O nočnom kréme si môžete prečítať:

     "Hydratačná emulzia bohatej konzistencie na každodennú starostlivosť o tvár pre ženy 30+. Vhodné na zrelú pleť pri nedostatku pevnosti a pružnosti.

Ružové maslo jezískané z oleja ruže šípkovej. Obsahuje polynenasýtené mastné kyseliny, hlavne kyselinu linoleovú a kyselinu linolénovú. Má vysokú výživovú hodnotu a prírodné regeneračné vlastnosti. Dokonale zlepšuje stav pleti, reguluje funkciu ochrannej bariéry pokožky, zlepšuje elasticitu, viditeľne vyhladzuje, intenzívne hydratuje a odďaľuje proces starnutia. 

Aktívne zložky:
hydroxyprolín, kyselina hyaluronová, sodík PCA, d-pantenol, skvalén 3%, olivový a makadamiový olej 3%, triglyceridy kyseliny kaprilovej a kyseliny kaprinovej 8%, ECO certifikovaný kanolový olej 5%
  • vyhladzuje vrásky a nerovnosti na pokožke
  • viaže vodu a odďaľuje proces starnutia
  • poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu v epidermis aj v hlbších vrstvách pokožky
  • účinne zmierňuje podráždenia
  • obnovuje funkciu ochrannej bariéry pokožky
  • dopĺňa nedostatok lipidov
  • predchádza strate vody cez pokožku
  • vyživuje a viditeľne zjemňuje pokožku"
Výrobky Ziaja majú pekné obaly. Mám doma krémik s kozím mliekom, na obale je koza, na obale tohto krému je kvietok. Nočný krém je vo výraznom červenom obale, ktorý púta pozornosť. Krémy majú ešte alobalový vrchnáčik, ktorý ja hneď odstraňujem, lebo mám tendenciu sa na nich poškriabať. Konzistencia je hustá, naozaj ako maslo, také ružové :) Doslova, lebo aj krém je bledučko ružový. Veľmi mi vyhovuje, lebo krém sa nerozteká. Vôňa je veľmi jemnučká, takmer ju necítiť, preto tento krém poteší aj tie ženy, ktoré nemajú veľmi rady parfumované výrobky. Nočné krémy si nanášam na dokonale vyčistenú pleť. Večer dbám na čistenie o niečo viac ako ráno, lebo skôr sa mi stane, že sa s vyrážkou zobudím ako by sa mi vytvorila počas dňa. Znamená to peeling, pleťový gél a pleťovú vodu. Rituál zavŕšim nočným krémom alebo olejom, podľa toho, čo práve používam. Tento krémik je ľahký a nemastný, rýchlo sa vsiakne do pokožky. Ráno sa budím s trošku mastnejšou pleťou, najmä nos a brada sa ligocú, ale nie je to nič hrozné. Nevytvárajú sa mi po ňom nové čierne bodky ani vyrážky. Pleť veľmi pekne hydratuje a rozjasňuje. Krém obsahuje parabény a silikóny, najmä silikóny môžu spôsobiť podráždenie pleti a vznik nedokonalostí, ale tento problém sme nemali ani ja, ani mamina.

Čo naň hovorí moja mamina:
  • moja maminka má po 50-tke a výživné a spevňujúce protivráskové krémy sú u nej samozrejmosťou. Jej problémom je, presne ako u mňa, mastná a problematická pleť, preto sa vyhýba hutným, mastným krémom, vďaka ktorým by sa veľmi leskla. Svoj nočný krém od Avonu vymenila za tento a pochvaľuje si. Pleť je hydratovaná, jemná na dotyk. Jemné linky jej vyhladzuje, vrásky zjemňuje
Čo naň hovorím ja:
  • keďže ja mám na podobné krémy čas, neplánovala som, že ho využijem. Po chorobe bola moja pleť mdlá, suchá a linky, ktoré sa inokedy hneď stratia, boli hlbšie, na radu kozmetičky som preto po kréme siahla. Po týždni používania bola moja pleť rozžiarená, krásna a po linkách nebolo ani stopy. Aj teraz ho rada použijem v malom množstve, lebo pleť je po ňom hydratovaná a svieža
Plusy:
  • pekné balenie
  • dobrá, ľahká konzistencia
  • jemná, príjemná vôňa
  • krém sa ľahko vsiakne do pokožky, nezanecháva ju mastnú, lepkavú, nedráždi ju
  • pleť je po jeho použití viditeľnejšie hydratovaná, linky sú vyhladené, vrásky jemnejšie
Mínusy:
  • trošku mastnejšia pleť, najmä nos a čelo
Krém kúpite v drogérii, cena je okolo 5 eur. 

Máte obľúbenú líniu Ziaja?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe