Omamná vôňa pomaranča a nádherne čistá pleť

14:44

Akamuti som spoznala minulý rok, keď som sa viac začala zaujímať o prírodnú kozmetiku. Výrobky som si kupovala postupne, lebo nejde malé finančné čiastky. O to šťastnejšia som, keď si niečo ušetrím a kúpim si novú lahôdku :) Ako prvý som vyskúšala čistaci krém divoký pomaranč, ktorý si ma získal hneď po prvom použití. Potom nasledovali ďalšie kúsky a tento rok som si kúpila aj pleťový peeling, ktorý je tiež pomarančový. Ako už viete, som obrovský fanúšik všetkých peelingov, lebo ich považujem za veľmi prospešné. A keď ešte aj krásne voňajú, používať ich je pôžitok :)






O peelingu si môžete prečítať:

     "Pleťový píling Divoký pomaranč je zvláčňujúci píling, ktorý podporuje pleti vlastnú mikro-cirkuláciu a pomáha v boji protisuchej a unavenej pleti. Píling obsahuje výživnú zmes zvlačňujúcich masiel z mandle a manga spolu s Fair Trade hnedým cukrom a divokým pomarančom, ktoré pomáhajú odstraňovať mŕtve kožné bunky, geránium a regenerujúcu myrhu presviežu pleť. Tento píling je taktiež obohatený o mrkvový olej, bohatý na anti-oxidanty zodpovedné za zdravé kožné bunky. Odporúčame používať tento píling 2x v týždni ako súčasť pravidelnej starostlivosti o pleť.
Spôsob použitia: nanášajte na pleť krúživými pohybmi. Odstráňte vlhkým vatovým tampónom. Nepoužívajte v okoli očí alebo na podráždenú a poranenú pokožku. Používajte 2-3 do týždňa.
Zloženie: Nerafinovaný fair trade trstinový cukor, Maslo zo sladkej mandle (Prunus dulcis), Mangové maslo (Mangifera indica), Éterický olej Divoký pomranč (Citrus sinensis), Éterický olej Geránium (Pelargonium graveolons), Mrkvový olej (Daucus carota), Éterický olej Myrha (Commiphora molmol)."

Peeling je balení podobne ako čistiaci krém. Je v obale, ktorý sa šraubuje a má 50 ml. Myslím si, že balenie je veľmi praktické, lebo nie je veľké a ľahko sa naň uloží nejaká iná nádoba. A po minutí sa dá na niečo použiť, môj ocino si do takýchto obalov triedi šrauby, klince, skrutky a všetky tie chlapské veci, ktorých názvy ani nepoznám :) Ja si do nich odkladám kreatívne pomôcky ako korálky, špendlíky, flitre. Po otvorení uvidíte krásnu oranžovú hmotu, ktorá je hutná. Ani sa nepohne. Najúžasnejšia je ale vôňa! Ako by ste si privoňali k čerstvému pomaranču. Je veľmi príjemná a prirodzená, ovocná a svieža. Celkom iná ako je človek zvyknutý pri bežnej, umelej kozmetike. Peeling je veľmi zaujímavý. Obsahuje trstinový cukor, ktorý je zo začiatku citeľný, cítite, ako jemne obrusuje pokožku. Pri krúživých pohyboch sa pomaly topí a za chvíľu ho nie je ani cítiť. Ale to nič! Vtedy je už pokožka krásne vyčistená. Jediným problémom je dať ho dolu. Aj v popise je uvedené, že je potrebné ho odstrániť navlhčeným vatovým tampónom. Ja radšej používam hubku, ale aj tak sa zapotím, než ho odstránim. Potom však nastane šok! Pleť je nielenže čistejšia, ale je hodvábne jemná, vďaka maslám a olejom krásne hydratovaná, linky sú vyhladené, pleť je svieža a naviac krásne rozžiarená. A ako bonus sa okolo vás vznáša príjemná, pomarančová vôňa :)

Plusy
  • praktické balenie
  • nádherná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • pleť je po jeho použití krásne čistá, svieža, rozžiarená, hydratovaná, jemné linky sú vyhladené
Mínusy:
  • je pravdou, že sa ťažšie zmýva, ale keď vidím výsledky, nevadí :)
Ja som peeling kúpila na stránke http://www.bellua.sk/, kde stojí 10,99. Možno si poviete, že za 50 ml je to dosť. Áno, je, ale na jedno použitie ho stačí málo, odporúča sa používať dva razy týždenne, takže vydrží dosť dlho. A pleť je po ňom nádherná :)

Aký najzaujímavejší peeling ste vyskúšali? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe