Missha - Pleťová maska vyživujúca s kolagénom

18:34

Missha kozmetiku som chcela skúsiť už dávnejšie. Na internete som veľa čítala o BB krémoch tejto značky, ale tie ja veľmi nepoužívam, preto som si povyberala iné vychytávky: masky, sadu Black Ghassoul na problematickú pleť a odličovací krém ( o všetkých výrobkoch vám čoskoro napíšem, lebo som s nimi maximálne spokojná a som si istá, že môj prvý nákup nebol môj posledný).
História zn.MISSHA sa začala písať v roku 2000, keď bol založený internetový obchod. Svoju prvú maloobchodnú predajňu potom otvorila v Južnej Kórei v roku 2002. Kozmetika je vyrobená spoločnosťou, ktorá získala medzinárodné uznanie pre vysoké štandardy kvality svojich kozmetických prípravkov v starostlivosti o pleť. Aj napriek tomu, že sa pri výrobe používajú najmodernejšie technológie, hlavnými komponentmi MISSHA sú prírodné rastlinné výťažky, ktoré prešli najprísnejšími testami na alergické reakcie, preto všetky výrobky MISSHA sú hypoalergénne. Značka MISSHA sa neustále snaží zlepšovať kvalitu svojich výrobkov a investuje nemalé finančné prostriedky do výskumu a vývoja , pričom berie do úvahy priania a požiadavky svojich spotrebiteľov.

Pleťová maska vyživujúca s kolagénom




Návod, ako postupovať

O maske si môžete prečítať:

     "Maska z čistej 100% bavlny s dlhým vláknom (nezanecháva na tvári drobné chĺpky), obohatená o koncentrovanú kolagénovú esenciu, dodá Vašej pokožke jemnosť, pružnosť, sviežosť a mladistvý vzhľad.

Použitie:


1. po dôkladnom očistení pleti priložte masku na tvár

2. masku zložte po cca 15-20 minútach

3. potom jemne masírujte až do úplného vstrebania sa

4. masku je možné aplikovať cca 2-3 krát týženne

Upozornenie: len k vonkajšiemu použitiu. Neprehľtajte . Skladujte mimo dosahu detí. Zabráňte vniknutiu do očí."

Táto bavlnená maska si ma získala okamžite! Je to klasická bavlnená maska, ktorú si treba na tvár uložiť, ale našťastie, pri tejto maske to šlo ľahko :) Po otvorení plastového obalu zacítite jemnú, mne nič nepripomínajúcu vôňu, ktorú po aplikácii takmer necítiť, nie je rušivá. Maska je dobre napustená roztokom, ale nemusíte sa báť, že by vám začal stekať po tvári ( už nie raz sa mi to pri iných maskách stalo). Je pevná, netrhá sa, čo oceňujem, lebo občas pri rozbaľovaní silnejšie potiahnem a nie každá maska to vydrží. Keď ju priložíte na tvár, pekne k nej priľne a drží, aj keď som sedela, maska sa nezošmykla, ale pekne ostala tak, ako som ju uložila. Odporúča sa mať ju na tvári 15 až 20 minút. Aplikujte ju na vyčistenú tvár. Ja si pred maskou doprajem peeling, čistiaci gél a čistenie zavŕšim pleťovou vodou. Pleť je čistá a pripravená na masku. Výsledky ma potešili, linky boli vyhladené, pleť hydratovaná, hodvábne jemná na dotyk a pôsobila sviežo a odpočinuto. Po odstránení masky som zvyšok tekutiny jemne vtrela do pokožky, ktorá ostala trochu lepkavá, preto som krátko po zaschnutí naniesla jemnú vrstvu krému a po lepkavej pleti neostalo ani stopy.

Plusy:
  • bavlnená maska je dosť pevná, netrhá sa
  • ľahko sa aplikuje a neskĺzla dolu z tváre ani keď som sedela, pekne priľnula k pleti
  • výsledky sú viditeľné hneď: vyhladená, hodvábne jemná pleť, ktorá je hydratovaná a hodvábne jemná na dotyk
Mínusy:
  • jediným mínusom bola trochu lepkavá pleť (krátko po zložení masky), čo som vyriešila trochou krému, ktorý som pár minút po odstránení masky naniesla na tvár
Celkovo ju hodnotím na výbornú, pleť je po jej použití krásna, svieža a jemná na dotyk. Masku kúpite na http://www.missha.sk/, kde stojí 2,6. 

Používate kozmetiku Missha? Aké s ňou máte skúsenosti? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe