Ako som spoznala Sothys Paris

19:17

Keď som v súťaži vyhrala cestovný set Sothys Paris, značku som takmer vôbec nepoznala. Ale z výhry som sa nesmierne tešila, lebo som dostala príležitosť objaviť niečo nové :) Luxusná kozmetická značka Sothys Paris má viac ako 60 ročnú tradíciu v kozmetickom priemysle. Od roku 1946 ponúka luxus, eleganciu, efektívnosť, riešenie všetkých kozmetických problémov, tradičné techniky, inovatívne zmýšľanie. Prvý krok pri vytvorení svetovej kozmetickej značky Sothys Paris uskutočnil doktor biológie, pán Holtz keď založil prvé vedecké laboratória Sothys Paris, ktoré sa už v tom čase pýšili vyspelou technológiou a najlepšími vedeckými odborníkmi. Sothys Paris šíri svoju ponuku takmer vo všetkých krajinách Európskej Únie. V roku 1982 bola zriadená sesterská firma v Miami na Floride, odkiaľ je zásobovaný trh na americkom kontinente. Od roku 1985 existuje pobočka aj v Singapure pre výraznejšie pokrytie ázijského trhu. V tomto príspevku vám predstavím sprchový gél a telové mlieko. 

Sprchový krém púčiky čerešní a lotos, minibalenie má 30 ml



Plné balenie sprchového gélu má 200 ml

O sprchovom kréme si môžete prečítať:

    "Príjemná pena, ktorá obalí Vaše telo do úžasnej vône. Jemná krémová konzistencia. Zrelaxuje a hĺbkovo hydratuje Vašu pokožku."

Nebudem klamať, ak napíšem, že som sa do tohto sprchového krému zbláznila! Má nádhernú, kvetinovú vôňu, ktorá je veľmi jemná, nevtieravá, prevonia pokožku i vzduch v kúpeľni. Krém je redší a nevytvára nejakú bohatú penu, len takú jemnú, pripomínajúcu biely závoj, ktorá tak vonia :) Svoje minibalenie som si schovala a strážim si ho, aby mi ho nikto nemíňal. Pokožka je po umytí voňavá, hodvábne jemná na dotyk a hydratovaná. 
Plusy:
  • nádherná vôňa
  • sprchovanie s týmto gélom je pôžitkom pre všetky zmysly
  • pokožka je po jeho použití hodvábne jemná a hydratovaná
Mínusy:
  • na tomto výrobku niet jedinej chyby. Pre mňa ako študentku je mínusom len cena
Na http://www.sothys.sk/eshop kúpite 200 ml sprchový krém za 19,60.

Hydratačno - výživné telové mlieko, minibalenie má 30 ml

Plné balenie má 200 ml

O mlieku si môžete prečítať:

"Hydratačno - výživné telové mlieko určené na každodenné použitie."

Mlieko som používala po sprchovaní  so sprchovým krémom Sothys a opätovne môžem povedať len jedno: používanie tejto kozmetiky je naozaj príjemný zážitok :) Mliečko má jemnú, príjemnú vôňu, ktorú neviem bližšie špecifikovať, ale veľmi sa mi páči. Je redšie, ľahko sa rozotiera a rýchlo vsiakne do pokožky. Nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Po jeho použití je pokožka hydratovaná a jemná na dotyk, krásne vonia. Pokožka je hydratovaná dlhodobo.

Plusy:
  • príjemná, sladká vôňa
  • ľahká textúra, mlieko sa rýchlo vsiakne do pokožky, nezanecháva mastný ani lepkavý pocit
  • pokožka je dlhodobo hydratovaná, jemná na dotyk, po suchej pokožke niet ani stopy
Mínusy:  
  • výrobok mínusy nemá, je to naozaj luxusný, kvalitný výrobok
Na http://www.sothys.sk/eshop kúpite 200 ml telového mlieka za 33 eur.

Ak ste z Bratislavy alebo máte cestu okolo, odporúčam vám kozmetický salón Laurentis, kde vám veľmi radi predstavia túto luxusnú značku kozmetiky (pre viac info prikladám link: http://www.laurentis.sk/bratislava/sluzby/krasa/kozmetika-sothys).

Skúsili ste niečo od Sothys Paris? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe