Mineral Beauty System - Bahenná pleťová maska s arganovým olejom

14:29

Arganový olej sa v posledných týždňoch stal neoddeliteľnou súčasťou mojich kozmetických rituálov. Používam čistiaci pleťový gél, pleťovú masku, masku na vlasy s jeho obsahom a pred pár dňami som začala na tvár používať  arganový olej. A musím hneď povedať, že všetky výrobky sú nesmierne kvalitné a účinné. V októbrovej krabičke krásy som našla pleťovú masku s arganovým olejom a nesmierne som sa z nej tešila, pretože som ju chcela vyskúšať už dlhšie :)

Mineral Beauty System - Bahenná pleťová maska s arganovým olejom
Maska má 50 ml

Mineral Beauty System


 Bahenná pleťová maska s arganovým olejom


Mineral Beauty System - Bahenná pleťová maska s arganovým olejom

Maska je v tégliku, teda v skvelom balení, z ktorého určite dostanete všetku masku a nič z nej nevyjde navnivoč :) Maska má zaujímavú konzistenciu! Krásnu, nadýchanú, akoby som si na tvár dávala šľahačku. Skvele sa rozotiera, nanášam ju vždy prstami, nie štetcom. Ďalším dôvodom, pre ktorý som si masku obľúbila, je jej krásna vôňa. Je sladká, lahodná, nesmierne príjemná a aj na tvári ju je cítiť, takže počas tých 20 minút, kedy ju mám na tvári, mám naozaj príjemný, relaxačný zážitok :)

Maska pomerne rýchlo schne, dávam si jej len tenkú vrstvu a zmývam ju vlažnou vodou a hubkou. Výsledok je skvelý, ale to ma neprekvapuje, lebo ešte som nemala od Mineral Beauty System výrobok, ktorý by nesplnil všetko to, čo sľúbi. Po odstránení masky je pleť žiarivá, čistá, linky sú vyhladené, vrásky jemnejšie (maminka skúšala :)) a pleť pôsobí zdravo a oddýchnuto, akoby som pred tým ani nestála 13 hodín na nohách. K pleti je veľmi šetrná, ani na drobných rankách po vyrážkach neštípe.

Na biobeauty.sk ju kúpite za 10,90 eur.

Používate kozmetiku s arganovým olejom? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe