TianDe - Telová soľ Kráľovský jazmín

14:37

Soľ do kúpeľa sa u nás v kúpeľni nenachádzala nikdy. Občas možno nejaká pena do kúpeľa, prípadne mydlové lupene ruží, ktoré mi vždy zafarbili vaňu :) No pred pár dňami som prvý raz vyskúšala soľ, ktorou sa môžem umyť alebo si ju nasypem do vane. A keďže soľ má vôňu jazmínu, zbláznila som sa do nej okamžite :)

Jazmínová soľ prekrásne vonia


A najbližšie ma čaká jahodová soľ :)

TianDe - Telová soľ Kráľovský jazmín

Vôňu jazmínu zbožňujem, a preto som sa rozhodla, že soľ neminiem na jedno použitie do kúpeľa, aby mi dlhšie vydržala. Má 60 gramov a je balená v sáčiku. Nemám síce rada takéto balenia, lebo sa bojím, že po otvorení sa mi obsah vysuší, ale už som sa s tým naučila bojovať. Vrecku odstrihnem len jeden konček, po použití ho zahnem a zaspinkujem viacerými spinkami na papier. Na telo stačí naniesť malé množstvo, ľahučko sa rozotiera. A vôňa je neskutočná, akoby som mala pri sebe kvety jazmínu, tak prenikavo vonia. Nie je to rušivé, naopak, povzbudí to myseľ, dodá energiu a zlepší náladu :)

Pokožku krásne prevonia, zjemní, na dotyk je hladká a hydratovaná. Rozdiel som si všimla predovšetkým v problematických partiách ako sú stehná a bruško, kde bola pokožka oveľa pevnejšia a v spojení s telovým olejom alebo spevňujúcim telovým mliekom  je soľ  skvelým pomocníkom v boji proti celulitíde. Keby mám stupnicu od 0 do 10 bodov, táto soľ by jednoznačne dostala 10, pretože som na nej nenašla jednu jedinú chybičku. Balenie už nie je problémom, cena je skvelá, vôňa dokonalá a výsledky očividné :)

60 gramové balenie soli stojí 2,3 eur. Keď miniem túto soľ, čaká ma jahodová, to bude ďalšia lahôdka :)

Používate telovú soľ? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Úžasná je- takisto osobne som vyskúšala a vôňa jasmínu- milujem a tá vôňa pokožky po tom takisto úžasná . Odporúčam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyskúšala som všetky, sú naozaj úžasnééé, ale medovú broskyňu mám najradšej a kupujem vo veľkom balení v tube. Jedna musí byť vždy ešte aj v rezerve. Pri pravidelnom používaní máte pokožku hladkú ako bábätko... Lepší telový peeling som ešte nemala... A ešte aj krásne pleť hydratuje, žiadna vysušená pokožka, aj keď ju ničím po sprche neošetríte.... Žiadna z týchto telových solí vás určite nesklame!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe