TianDe - Fytokorektor

20:51

V piatok som mala krásny, i keď trochu hektický deň. Prišiel mi balíček z TianDe, boli sme s mojou najlepšou kamarátkou na kávu v našej najobľúbenejšej kaviarni a potom sme sa niekoľko hodín túlali po nákupoch (jesť sa predsa musí :)). Večer som si konečne našla čas aj na môj balíček, kde sa nachádzalo niekoľko úžasných kozmetických kúskov.  




Na jednoduchú aplikáciu slúži kvapátko

TianDe - Fytokorektor 

Tento  výrobok som si raz kúpila spolu s krémom na jazvy proti akné a odvtedy som fanúšik TianDe kozmetiky. Fytokorektor je určený na lokálne použitie. Je to priehľadná tekutina s celkom príjemnou, bylinkovou vôňou. Aplikácia je jednoduchá vďaka kvapátku, do ktorého naberiete potrebné množstvo fytokorektoru a aplikujete na postihnuté miesto. Zaujímavý je v tom, že lieči už vzniknuté akné, pravidelným používaním zabraňuje vzniku červených fliačikov a jaziev a predchádza vzniku ďalších vyrážok, pretože koža je odolnejšia. 

Ako funguje?

Používala som ho spolu s krémom proti jazvám, ktorý som aplikovala na staršie pozostatky po akné a do dvoch mesiacov som nemala na tvári jediný fliačik. Po minutí druhého balenia krému som na chvíľu vymenila značku, aby si naň pleť nezvykla, ale keď miniem súčasný krém, opäť sa vrátim ku krému tejto značky. Fytokorektor som používala aj na T zónu, ktorú som si jemne natrela a vďaka tomu som nemala mastnú pleť celé hodiny. Toto je jeden z mála výrobkov, ktoré viditeľne a v pomerne krátkej dobe urobia s pleťou zázraky.
Stojí okolo 8,8 eur, balenie má 10 gramov. 

Používate fytokorektor od TianDe? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe