Beauty Friends - Tomato pleťová maska

20:28

Poznáte pleťové masky Beauty Friends? Coscoi Plus Inc. pôsobí ako centrum výroby štyroch rôznych výrobcov. Vyrába kozmetiku ako pleťové masky ale aj rôzne tégliky, obaly. Kórejské a japonské ženy používajú tieto pleťové masky, ktoré sa predávajú v každom obchode pravidelne 2-3 krát týždenne.


Gázová maska má 23 gramov

Jednoduchý návod na použitie :)

Zloženie


Beauty Friends - Tomato pleťová maska

Nebudem klamať, čakala som, že keď otvorím vrecúško, ovanie ma vôňa rajčinovej polievky  :) Nestalo sa. Maska voňala príjemne, cítila som len jemnú vôňu, ktorá paradajky pripomínala iba trochu. Postup je jednoduchý a pre mňa zábavný ( keď si masku asi stý raz opravujem, aby som sa trafila do dierok :)). Najskôr si dôkladne očistite pleť, ja som použila peeling a čistiaci gél, pleť som jemne osušila a na neviem koľký pokus správne priložila masku. 

Tých 20 - 30 minút som si ľahla do postele a so zavretými očami počúvala hudbu, bol to oddych pre telo i dušu :) A nemusela som sa báť, že by mi tá maska skĺzla dolu. Keď som ju zložila, zvyšok tekutiny, ktorý mi ostal na tvári, som si vtrela do pokožky ako krém a išla som sa pozrieť do zrkadla. Pleť bola viditeľne sviežejšia, linky vyhladené a póry čisté. Kúpila som si ešte dve ďalšie masky a  začínam ľutovať, že som si ich nevzala  viac, pretože som spokojná. 

Cena jednej masky je 1,8 eur. A ja sa už teším na kolegénovú masku a masku so zeleným čajom :)

Ktorú z masiek Beauty Friends by ste vyskúšali? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe