Ayuuri - Neem powder

14:16

Dnes si niečo povieme o Neem prášku, ktorý sa dá použiť na pleť i na vlasy. Na vlasy som ho neskúšala, ale na tvár áno a skúsenosť to bola zaujímavá :)

Balenie má 100 gramov


Zloženie: Neem leaves (Azadirachta Indica)


Ayuuri - Neem powder

Po prečítaní popisu výrobku som neváhala a objednala som si ho. Trošku mám obavy použiť ho na vlasovú pokožku, lebo ma trápi atopický ekzém, ale na druhej strane prášok má antiseptické účinky, takže možno to ešte risknem. Na tvár som ho však použila v deň, keď mi prišiel balíček z Bionatural. Prvé, čo ma prekvapilo, bola prenikavá, horká vôňa. Pri aplikácii si treba dať pozor, aby sa pasta nedostala do očí (to strašne štípalo) a do úst (lebo je to fakt horké :))

Ako si ho pripravíte?

Zelený prášok miešam s vlažnou vodou, ale ako už bolo spomenuté, môžete vyskúšať jogurt, vodu a k tomu masku Multani Mati. Ja zatiaľ ostávam verná tej najjednoduchšej možnosti voda+prášok, ale možno časom vyskúšam aj jogurt. Zmiešam malú moka lyžičku s takým množstvom vody, aby mi vznikla redšia pasta, ktorú na tvár nanášam štetcom, opatrne, aby som sa vyhla očiam a okoliu úst. Zmývam ju hubkou a teplou vodou.

Aké sú výsledky?

Odporúča sa mať zmes na tvári maximálne 15 minút, ja ju mávam menej ako 10, podľa toho, koľko mám času :) Po zmytí sú póry čisté, pleť je žiarivá. Ja som so znášanlivosťou masky nemala najmenší problém, ale ľuďom s citlivejšou pleťou sa odporúča najskôr vyskúšať napríklad na ruke a po chvíli zmyť. Na záver nanesiem na pleť krém alebo pleťový olej a ráno vidno, že pleť pôsobí zdravšie, žiarivejšie.

100 g prášku stojí 4,50 eur a zakúpiť si ho môžete na stránke Bionatural.


Vyskúšali ste  prírodné tonikum Neem powder? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe